fbpx
Back to top
Share
In stock

FLAT

Flat zgare ortopedike fikse, per nje perdorim te dyfishte.

Zgara Flat eshte e perbere nga nje telaj me profil katrore, i harkur ne te kate cepat.

Ne qender ka te saldur dy shina te ngjitura me njera tjtren per ti dhene nje rezistence me te madhe ne peshembajtje, dhe per te bere nje ndarje te peshes se trupit ne nje cift.

Zgara ortopedike Flat është një zgare fikse e dizajnuar për përdorim të dyfishtë. Ajo është e ndërtuar me një telaj të fortë dhe rezistent me profil katror, i cili është harkur në katër cepa për të siguruar stabilitet dhe mbështetje të qëndrueshme.

Në qendër të zgares, ka dy shina të salduara që janë ngjitura njëra me tjetrën. Kjo konfigurim i shinasve ofron një rezistencë të madhe në peshembajtje dhe ndihmon në shpërndarjen e peshës së trupit në një mënyrë të barabartë. Kjo ndarje e peshës së trupit në një cift ndihmon në qëndrimin e duhur dhe mbështetjen optimale të trupit gjatë gjumit.

Zgara Flat është e ndarë në mes me një shinë të dyfishtë, e cila e bën të mundur mbajtjen e rrigave në një mënyrë të ndarë. Kjo zgare është e pajisur me dyfishin e rrigave të një zgare normale, me 26 rriga për secilin krah. Rrigat janë të bëra nga materiali Multistrat Ahu, i cili ofron një kombinim të mirë të elasticitetit dhe mbështetjes për të përmirësuar përshtatshmërinë dhe komoditetin gjatë gjumit.

Zgara Flat mund të përdoret në versionin e kontenitorit, duke e vendosur direkt në një bazë të përshtatshme, ose mund të montohen kembe për të qëndruar në vend. Ky fleksibilitet në vendosje e bën të përshtatshme për çdo ambient dhe preferencë individuale.

Për të garantuar sigurinë dhe shëndetin, zgara është e lyer me një bojë pluhur jo-toksike. Kjo bojë jo vetëm që i jep zgares një pamje të përshtatshme, por gjithashtu është e sigurt dhe rezistente ndaj gërvishtjeve dhe skuqjeve.

Zgara ortopedike Flat është një zgjedhje e shkëlqyeshme për ata që kërkojnë një zgare të qëndrueshme, komode dhe efikase për të përmirësuar gjumin dhe mbështetur trupin gjatë gjumit.

Permasat:

  • TEK  –  90X190
  • TRECEREK  –  120X190
  • DOPIO  –  160X190
  • SUPER DOPIO  –  180X200
  • Cdo permase tjeter me porosi
RRIGA

MULTISTRAT AHU

TELAI

HEKUR

PERFORCIME

DY SHINA NE MES

PERMAS TEK

90 X 190

PERMASA TRECEREKSH

120 X 190

PERMASA DOPIO

160 X 190

PERMASA SUPER DOPIO

180 X 200

There are no reviews yet.

Be the first to review “FLAT”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *