fbpx
Back to top
Share
In stock

SPONDE PER KRAVAT – KRAHE PER KREVAT ME LEVIZJE

Krahe per krevat me levizje ose fiks, i cili ben te mundur mbrojtjen e personit nese ne gjendje gjumi ose jo leviz nga krevati. krehet jane shume te pershtateshem per cdo lloj krevati, me levizje nga krahu qe personi zbret nga krevati.

Krahet për krevat me levizje ose fiks janë paisje të dizajnuara për të ofruar mbrojtje dhe siguri për personin në rast se ai nuk është në gjendje të lëvizësh nga krevati. Këto krahe janë shumë të përshtatshëm për çdo lloj krevati dhe ofrojnë mundësi për lëvizje nga krahu për të ndihmuar personin të dalë nga krevati. Ato janë të përshtatshme për disa funksione dhe modele të krevateve.

Krahet për krevat janë të dizajnuara në një gjatësi prej 156 cm, ofrojnë mbrojtje dhe siguri të përshtatshme për përdoruesin. Gjatësia e tyre e madhe siguron një shtyllë të mjaftueshme për të ndihmuar në daljen nga krevati dhe siguron mbrojtje për të shmangur rrëzimin ose daljen e paplanifikuar.

Lartësia e mekanizmit të krahëve për krevat është 42 cm. Kjo lartësi përshtatet me lartësinë e shtratit dhe ofron mbrojtje dhe siguri të nevojshme për personin. Mekanizmi i kraheve siguron që ato të jenë të qëndrueshme dhe të sigurta në vend, ofrojnë mbrojtje të nevojshme dhe ndihmojnë në ruajtjen e personit në krevat.

Krahet për krevat me levizje ose fiks janë një zgjidhje e përshtatshme për të siguruar siguri dhe komoditet për personin në krevat. Ata janë të dizajnuara me kujdes dhe kanë dimensione të përshtatshme për të përshtatur në shumë modele dhe funksione të krevateve.

There are no reviews yet.

Be the first to review “SPONDE PER KRAVAT – KRAHE PER KREVAT ME LEVIZJE”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *