fbpx
Back to top
Share
In stock

TRENDY

Zgara ortopedike me telaj multistrat ahu është një paisje e avancuar e projektuar për…

Zgara ortopedike me telaj multistrat ahu është një paisje e avancuar e projektuar për të ofruar mbështetje optimale dhe komoditet të lartë për personat me nevoja ortopedike. Telaji multistrat ahu është i dizajnuar për të mbajtur të gjithë peshën e trupit me ndërmjetësimin e amortizatorëve gome të vendosur në rrigat anësore. Kjo siguron një nivel të lartë të stabilitetit dhe fleksibilitetit në krevat.

Pjesa e shpines së zgares është e përshtatshme për të qëndruar në pozicionin më të rehatshëm për personin. Ajo është e levizshme dhe mund të ngrihet gradualisht deri në 70 gradë, duke lejuar personin të përshtatë këndin e mbështetjes së shpinës sipas preferencave të tyre. Kjo ndihmon në përmbushjen e nevojave individuale për mbështetje dhe komoditet në pjesën e shpinës.

Pjesa e kembeve e zgares gjithashtu është e levizshme dhe mund të ngrihet deri në 20 gradë. Kjo lejon personin të përshtatë pozicionin e këmbëve për të siguruar një mbështetje shtesë dhe qetësi për këmbët. Levizja e kembeve siguron një ndjesi të lehtë dhe të përshtatshme për personat me nevoja ortopedike.

Rrigat e zgares janë të realizuara plotësisht nga materiali multistrat ahu, i cili është i njohur për rezistencën dhe fleksibilitetin e tij të shkëlqyeshëm. Rrigat anësore janë vendosur në amortizatorë gome për të ofruar ndihmë shtesë në mbështetjen dhe stabilizimin e zgares. Amortizatoret gome janë të mbivendosur në telajin e zgares dhe sigurojnë një bazë të qëndrueshme dhe të qetë për të gjitha lëvizjet e zgares.

Në pjesën lombare, zgara është e pajisur me rriga të dyfishta për të ofruar mbështetje të shtuar dhe të përshtatshme në këtë zonë të trupit. Rrigat e dyfishta janë të kapura nga një guainë e levizshme, e cila lejon personin të rregullojë forcat dhe tensionet e rrigave sipas nevojave të tyre individuale. Ky mekanizëm i rregjistrueshëm siguron një ndjesi të personalizuar dhe të përshtatshme të mbështetjes lumbare.

Pjesët e levizshme të zgares, si pjesa e shpines dhe pjesa e kembeve, janë të komanduara nga një telekomandë praktike. Telekomanda funksionon me korent dhe lejon personin të kontrollojë lëvizjen e zgares në mënyrë të thjeshtë dhe të rehatshme sipas preferencave të tyre. Kjo ofron një përvojë të lehtë dhe të kontrolluar gjatë përdorimit të zgares ortopedike.

Zgara ortopedike me telaj multistrat ahu është një zgjedhje e shkëlqyeshme për personat me nevoja ortopedike që kërkojnë mbështetje të personalizuar dhe komoditet në krevat. Me karakteristikat e tij të avancuara dhe dizajnin e përsosur, kjo zgare siguron një ambient të qetë dhe të përshtatshëm për fjetjen dhe qëndrimin e përditshëm.

There are no reviews yet.

Be the first to review “TRENDY”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *