fbpx
Back to top
Share
In stock

EVOLVE MEMORY SFODERABILE

Dysheku Evolve Memory Sfoderabile është një zgjidhje e avancuar për një gjumë të rehatshëm…

Dysheku Evolve Memory Sfoderabile është një zgjidhje e avancuar për një gjumë të rehatshëm dhe të cilësisë së lartë. Me një trashësi prej 32cm, ky dyshek ofron një përvojë të shkëlqyeshme gjumi dhe përshtatje të përsosur për trupin tuaj.

Struktura e brendshme e dyshekut përbëhet nga dy shtresa të ndryshme që sigurojnë mbeshtetje optimale dhe komoditet. Shtresa e parë është MemoryMec, një shkumë visko elastike e cila shperndan peshën e trupit në mënyrë të barabartë. Kjo shkumë ndihmon në uljen e presionit në pika të caktuara të trupit dhe ofron një masazh natyral që riaktivizon qarkullimin e gjakut. Përveç kësaj, ajo rregullon lageshtinë dhe mbajti temperaturën e trupit në nivelin e duhur për një gjumë të qetë dhe të freskët.

Shtresa e dytë është MecFoam, një shkumë poliuretani e shperndarë, elastike dhe antialergjike. Kjo shkumë ndihmon në ruajtjen e një mikroklime ideale brenda dyshekut. Përveç kësaj, struktura e saj me grade të ndryshueshme të butësisë përshtatet me mjeshtëri me mbeshtetjen e peshës së trupit dhe ofron një ndjenjë të rehatshme dhe të përshtatshme gjatë gjumit.

Një veçori e veçantë e dyshekut Evolve Memory Sfoderabile është pjesa e sipërme e pëlhurës së jashtme e realizuar me fibër karboni. Kjo pjesë ndihmon në mbrojtjen e rrezatimit elektromagnetik që vjen nga burime të ndryshme si sistemet e telekomunikacionit dhe pajisjet shtëpiake. Fibra e karbonit favorizon shpërndarjen e ngarkesave elektrostatike në mënyrë të sigurt dhe ndihmon në zbutjen e ndikimit të tyre negativ në cilësinë e gjumit.

Dysheku gjithashtu është i pajisur me një sistem ajerosje të avancuar 3D air system, i cili është i vendosur në të gjithë perimetrin e dyshekut. Ky sistem ndihmon në një ajerosje më të mirë të ajrit në brendësi dhe krijon një mjedis të freskët dhe të shëndetshëm për gjumë.

Për të përfunduar, dysheku Evolve Memory Sfoderabile është gjithashtu i pajisur me një zinxhir që kalojnë në të gjithë perimetrin e tij. Ky zinxhir lehtëson ajerosjen dhe larjen e pëlhurës, duke e bërë të lehtë për ju të ruani dhe të mbani dyshekun tuaj të pastër dhe të higjienizuar.

Permasat:

  • TEK  –  90X190
  • TRECEREK  –  120X190
  • DOPIO  –  160X190
  • SUPER DOPIO  –  180X200
  • Cdo permase tjeter me porosi

 

Furnitor: Mecflex

There are no reviews yet.

Be the first to review “EVOLVE MEMORY SFODERABILE”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *