fbpx
Back to top
Share
In stock

ZAFIRO

Struktura e brendeshme e dyshekut Zafiro eshte e perbere nga tre shtresa

  • Shtresa e pare MemoryMec Shkume visko elastike e cila shperndane peshen e trupit ne menyre te barabarte, duke ulur keshtu presionin dhe duke dhuruar nje masazh natyral e cila riaktivizon qarkullimin e gjakut, duke lene te pushoje strukturen e kockave. Pervec kesaj rregullon lageshtine dhe mban constant temperature e trupit.

Dysheku Zafiro është një produkt i jashtëzakonshëm i cili ofron një përvojë të shkëlqyeshme gjumi dhe komoditet të paepur. Struktura e tij brendëse është e përbërë nga tre shtresa cilësore që sigurojnë mbështetje optimale dhe komoditet të përsosur për trupin.

Shtresa e parë e dyshekut Zafiro është MemoryMec, një shkumë viskoelastike e cila shpërndan peshën e trupit në mënyrë të barabartë. Kjo shtresë ndihmon në uljen e presionit në pikat e kockave dhe ofron një masazh natyral që riaktivizon qarkullimin e gjakut. Përveç kësaj, MemoryMec rregullon lagështinë dhe mbajtjen e një temperature konstante të trupit, krijuar një mjedis të përshtatshëm për gjumin.

Shtresa e dytë dhe e tretë janë MecFoam, një shkumë poliuretani e shpërndarë, elastike dhe antialergjike. Këto shtresa ndihmojnë në mbajtjen e një mikroklime ideale në dyshek. Përveç kësaj, duke pasur një gradë të butësisë të ndryshme, ato përshtaten me perfeksion për të ofruar mbështetje optimale për peshën e trupit dhe për të siguruar një gjumë të qetë dhe të përshtatshëm.

Pelhura e dyshekut Zafiro është e realizuar në një material të quajtur Cachemire, një pëlhurë me vlera të mëdha dhe shumë të butë. Këto karakteristika e bëjnë atë ideale për kushtet e motit të ftohtë. Pëlhura është trajtuar gjithashtu me trajtime antimikrobiale dhe anti-akar, që pengojnë formimin e dëmtuesve dhe erës së keqe.

Për të siguruar një ajrosje të mirë në dyshek, Zafiro ka një fasho perimetrale ajrosëse me katër doreza. Ky sistem siguron një qarkullim të përmirësuar të ajrit në të gjithë dyshekun, duke krijuar një mjedis të freskët dhe të pastër për gjumin tuaj.

Veshja e dyshekut përdor teknologjinë 3D Space, një strukturë speciale tre-dimensionale që lejon pelhurën të reagojë ndaj presionit të një pese dhe të rifitojë formën e saj origjinale. Ky proces siguron një durueshmëri të lartë dhe një shtrirje të përsosur të dyshekut në çdo pozicion që të zënë gjumi.

Dysheku Zafiro është një zgjedhje e shkëlqyeshme për ata që kërkojnë një gjumë të qetë, komoditet të lartë dhe një mbështetje optimale për trupin. Me elementet e tij cilësore dhe teknologjitë e avancuara, ky dyshek ofron një përvojë gjumi të mrekullueshme dhe një ndjesi të paharrueshme të relaksimit.

Permasat:

  • TEK  –  90X190
  • TRECEREK  –  120X190
  • DOPIO  –  160X190
  • SUPER DOPIO  –  180X200
  • Cdo permase tjeter me porosi

 

Furnitor: Mecflex

There are no reviews yet.

Be the first to review “ZAFIRO”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *