fbpx
Back to top
Share
In stock

TALIA

Dysheli i Talia është i përbërë nga një sistem me susta te pavarura, box sistem perimetrike poliuretani dhe një shtresë memory  për lartësinë e dyshekut prej 25 cm. E gjithë struktura është e mbuluar me pëlhurë 100% poliestër, antiallergjik, anti-korroziv.

Dysheku i Talia është një prodhim i shkëlqyeshëm që siguron një përvojë gjumi të jashtëzakonshme dhe përkrahjen e nevojshme për një gjumë të shëndetshëm dhe të qetë. Me një strukturë të sofistikuar dhe elemente cilësore, ky dyshek do t’ju ofrojë një pushim të rehatshëm dhe të relaksuar.

Sistemi i sustave të pavarura është një nga veçoritë kryesore të këtij dysheku. Secila sustë përshtatet në mënyrë të pavarur me formën dhe peshën e trupit, duke ofruar një mbështetje të personalizuar dhe të përshtatshme për çdo pjesë të trupit tuaj. Ky sistem ndihmon në zbutjen e pikave të presionit dhe në përmirësimin e qarkullimit të gjakut, duke ju siguruar një ndjesi të përkryer të komoditetit dhe mbështetjes.

Box sistemi perimetrik i poliuretanit është një teknologji e avancuar që është i vendosur në të gjithë perimetrin e dyshekut. Ky sistem siguron stabilitetin dhe rezistencën e nevojshme për të mbajtur dysheku në formën e tij të duhur, ndërsa ofron një mbështetje të qëndrueshme në të gjitha pjesët e trupit. Gjithashtu, kjo strukturë ndihmon në parandalimin e transferimit të lëvizjeve, duke siguruar që ju të mos ndjeni lëvizjet e partnerit tuaj dhe të keni një gjumë të qetë dhe të paqëndrueshëm.

Shtresa e memory foam është një prej veçorive kryesore që bën këtë dyshek të shkëlqejë. Ky material i veçantë përshtatet me formën e trupit tuaj, duke ofruar mbështetje dhe zbutje të përsosur të pikave të presionit. Shtresa e memory foam ndihmon në zvogëlimin e mbingarkesës së trupit dhe përmirëson qëndrimin tuaj gjatë gjumit, duke krijuar një ndjesi të butë dhe të përshtatshme për një rikuperim të shkëlqyeshëm.

Materialet e përdorura në këtë dyshek janë të cilësisë më të lartë. Mbulimi me pëlhurë 100% poliestër është i antialergjik dhe i rezistent ndaj korrozionit. Kjo mbulim siguron një ndjesi të butë dhe të freskët në kontakt me trupin tuaj, ndërsa parandalon akumulimin e akarëve dhe alergjenëve të tjerë. Pëlhura e cilësisë së lartë është e durueshme dhe e lehtë për t’u pastruar, duke e bërë këtë dyshek të përshtatshëm për përdorim të gjatë.

Dysheku i Talia ka një filter të mesëm h2, i cili është i veçantë për të siguruar një pushim të rehatshëm dhe relaksues. Ky filter ndihmon në kontrollin e temperaturës dhe lagështisë, duke ju ofruar një ndjesi të freskët dhe të përshtatshme gjatë gjumit. Është veçanërisht i përshtatshëm për njerëzit me strukturë të fortë fizike dhe ata që preferojnë mbështetjen ortopedike, duke ofruar një mbështetje të përshtatshme për pjesët kritike të trupit dhe ndihmuar në mbajtjen e një pozicioni të drejtë gjatë gjumit.

Në përputhje me përkushtimin maksimal ndaj detajeve dhe dizajnit të shkëlqyeshëm, Dysheku i Talia është produkti perfekt për ata që kërkojnë një dyshek të cilësisë së lartë dhe një përvojë gjumi të jashtëzakonshme. Me kombinimin e strukturës së sofistikuar, materialeve të cilësisë së lartë dhe teknologjisë së avancuar, ky dyshek do t’ju ofrojë një gjumë të shkëlqyeshëm dhe të shëndetshëm, duke ju ndihmuar të rigjeneroheni dhe të ndiheni të freskët dhe të qetë në çdo mëngjes.

Permasat:

  • TEK  –  90X190
  • TRECEREK  –  120X190
  • DOPIO  –  160X190
  • SUPER DOPIO  –  180X200
  • Cdo permase tjeter me porosi

Furnitori: Onirico

There are no reviews yet.

Be the first to review “TALIA”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *