fbpx
Back to top
Share
In stock

ES

Struktura e brendeshme e dyshekut Es eshte e perbere nga dy shtresa

  • MemoryMec Shkume visko elastike e cila shperndane peshen e trupit ne menyre te barabarte, duke ulur keshtu presionin dhe duke dhuruar nje masazh natyral e cila riaktivizon qarkullimin e gjakut, duke lene te pushoje strukturen e kockave. Pervec kesaj rregullon lageshtine dhe mban constant temperature e trupit.

Dysheku Es është një zgjidhje e avancuar për një gjumë të rehatshëm dhe të cilësisë së lartë. Struktura e tij brendëse është e përbërë nga dy shtresa të ndryshme që sigurojnë mbeshtetje optimale dhe komoditet.

Shtresa e parë është MemoryMec, një shkumë visko elastike e cila shperndan peshën e trupit në mënyrë të barabartë. Kjo shkumë ndihmon në uljen e presionit në pika të caktuara të trupit dhe ofron një masazh natyral që riaktivizon qarkullimin e gjakut. Përveç kësaj, ajo rregullon lageshtinë dhe mbajti temperaturën e trupit në nivelin e duhur për një gjumë të qetë dhe të freskët.

Shtresa e dytë është MecFoam, një shkumë poliuretani e shperndarë, elastike dhe antialergjike. Kjo shkumë ndihmon në ruajtjen e një mikroklime ideale brenda dyshekut. Përveç kësaj, struktura e saj me grade të ndryshueshme të butësisë përshtatet me mjeshtëri me mbeshtetjen e peshës së trupit dhe ofron një ndjenjë të rehatshme dhe të përshtatshme gjatë gjumit.

Sistemi Capitone është një detaj i veçantë i dyshekut Es. Ky sistem është rezultat i punës së kujdesshme dhe të përulur të artizanëve tanë të prodhimit të dyshekëve. Përmes punës manuale me litare shumë rezistente, sistemi Capitone kryen pershkrimin e dyshekut duke e përfshirë dhe mbajtur atë brenda. Kjo siguron që pelhura që mbeshtjell dyshekun të mos deformohet dhe të ruajë jetëgjatësinë e saj. Mungesa e gjerave të cilat bëjnë pikë prishjeje në pelhurë siguron një pamje të përsosur dhe të përhershme.

Pelhura e quajtur Soft Care është pjesa që mbështjell dyshekun Es. Kjo pelhurë është e realizuar me fibre viskoze të ajroseshme dhe të thithëse, duke i dhënë një prekje të butë dhe të rehatshme. Estetika e saj ngjashëm me seta i jep përdoruesit një ndjesi të mrekullueshme butësie.

Dysheku gjithashtu ka një fasho perimetrale të ajrosur me 4 doreza, që siguron një qarkullim më të mirë të ajrit në brendësi. Kjo ndihmon në kontrollin e temperaturës dhe lagështisë në dyshek, duke krijuar një mjedis të freskët dhe të shëndetshëm për gjumë.

Përfundimisht, veshja e dyshekut është e realizuar me teknologjinë 3D Space, një strukturë speciale tre-dimensionale që lejon pelhurën të reagojë në shtypjen e një peshë dhe të rifitojë formën e saj origjinale. Kjo siguron që dysheku të mbajë formën e tij dhe të ofrojë përshtatje dhe komoditet të vazhdueshëm.

Dysheku Es vjen në madhësinë H23, duke ofruar një zgjidhje të përsosur për një gjumë të cilësisë së lartë dhe përmbushjen e nevojave të trupit tuaj.

Permasat:

  • TEK  –  90X190
  • TRECEREK  –  120X190
  • DOPIO  –  160X190
  • SUPER DOPIO  –  180X200
  • Cdo permase tjeter me porosi

 

Furnitor: Mecflex

There are no reviews yet.

Be the first to review “ES”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *