fbpx
Back to top
Share
In stock

SUBLIME NATURA

Nga natyra lenga, nga njeriu arti i zanatit
Anti Bacterial, Anti Mikotik dhe Antialergjik, Ergonomikisht Perfekt, Dysheku Sublime Natura parandalon dhimbjen e shpines dhe te gjymetyreve te tjera. Fale thithjes apsolute nuk mbane lageshti dhe garanton nje higjene apsolute.

Ky dyshek është një përbërje e mrekullueshme e materialeve të cilat sjellin një përvojë gjumi të jashtëzakonshme. Le të shpjegojmë çdo element në detaje për të kuptuar përfitimet e tij të jashtëzakonshme.

Pelhura Cashmere është një material i shkëlqyeshëm i vendosur në sipërfaqen e dyshekut. Ky material i butë dhe i luksit ofron një ndjesi të butë dhe të shkëlqyeshme ndaj lëkurës. Pelhura Cashmere është një zgjedhje e shkëlqyeshme për të krijuar një mjedis të relaksuar dhe të qetë për gjumë të shkëlqyeshëm.

Një shtresë e Latex-it është integruar në strukturën e dyshekut. Latex-i është një material natyral që ofron një ndjesi të butë dhe elastike. Kjo shtresë siguron mbështetje të shkëlqyeshme për trupin dhe ndihmon në zbutjen e pikave të presionit. Latex-i gjithashtu ka një ndjesi të freskët dhe të ajrosur, duke krijuar një mikroklimë të përshtatshme për gjumë të qetë dhe të freskët.

Sustat e pavarura janë një element kryesor i këtij dysheku. Përzgjedhja e sustave të pavarura siguron që secilës pjesë të trupit t’i ofrohet mbështetje individuale dhe të personalizuar. Kjo ndikon në qëndrimin e duhur dhe në qetësinë e trupit gjatë gjumit.

Sistemi i ajerosjes 3D është një teknologji e avancuar që siguron qarkullim të lirshëm të ajrit nëpër dyshek. Kjo ndihmon në menaxhimin e temperaturës dhe ndihmon në rregullimin e lagështisë. Përmes sistemit ajerosje 3D, dysheku krijon një mjedis të freskët dhe të rehatshëm për gjumë të shkëlqyeshëm.

Dysheku gjithashtu ka një sistem qepjeje kapitone, i cili i lidh shtresat e dyshekut së bashku në një mënyrë të rafinuar. Kjo siguron që materialet të qëndrojnë në vend dhe ofrojnë një ndjesi të përhershme të mbështetjes dhe stabilitetit.

Boksimi i fortë që rrethon tërë perimetrin e dyshekut jep rezistencë dhe mbështetje të shtuar. Ky boksim siguron që dysheku të mbetet i qëndrueshëm dhe të ofrojë një ndjesi të përgjumjes të rregullt në të gjithë sipërfaqen e tij.

Fibra antialergjike, e vendosur në të dy krahet e dyshekut, siguron që të keni një mjedis të pastër dhe të shëndetshëm për gjumë. Këto fibre ofrojnë një ndjesi të butë dhe të freskët, duke parandaluar reagimet alergjike dhe siguruar një përvojë të shkëlqyeshme gjumi.

Dysheku ka dy krahe të veçanta: krahu veror me pambuk dhe krahu dimeror me lesh. Krahu veror me pambuk ofron një ndjesi të butë dhe të ftohtë përse, ndërsa krahu dimeror me lesh siguron një ndjesi të ngrohtë dhe të rehatshme për sezonin e dimrit. Këto dy krahe shtojnë diversitet dhe përshtatje në ndjesinë e përgjumjes sipas preferencave tuaja të sezonit.

Gjashtë doreza të vendosura në të katër anët e dyshekut sigurojnë që ai të mbahet në vend dhe të mos lëvizë gjatë gjumit. Këto doreza bëjnë dysheku të jetë i lehtë për tu manovruar dhe përdorur.

Në fund, qepja e rafinuar dhe perkushtimi maksimal i vënë në krijimin e këtij dysheku garantojnë një produkt të shkëlqyeshëm dhe cilësi të jashtëzakonshme. Çdo detaj është marrë parasysh për të ofruar një përvojë gjumi të përsosur dhe të përkrahur. Nëse jeni në kërkim të një dysheku të shkëlqyeshëm që ofron komoditet maksimal dhe një gjumë të shkëlqyeshëm, ky dyshek me elementet e tij të përparuara është zgjedhja e duhur për ju.

Permasat:

  • TEK  –  90X190
  • TRECEREK  –  120X190
  • DOPIO  –  160X190
  • SUPER DOPIO  –  180X200
  • Cdo permase tjeter me porosi

Furnitor: Mecflex

There are no reviews yet.

Be the first to review “SUBLIME NATURA”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *