fbpx
Back to top
Share
In stock

SUBLIME LUSSO

Sustat e pavarura jane nje sistem te cilat parashikojne mbeshtjelljen e cdo suste me nje veshje cope. Kjo lejon nje reagim progresiv dhe automodelues. Grupi I sustave fillon nga 7 zona te diferencuara dhe pergjigjet shtytjes ne propocion te peshes, duke I lejuar dyshekut qe te ndjeke natyrshem format e trupit ne pika te ndryshme ne menyre te ekuilibruar.

Box system eshte stuktura perimetrale e mbajtjes, e pa deformueshme, studiuar per te mbajtur shtupjet e shpeshta me te cilat nenshtrohet dysheku.

Dysheku i përshtatur për një përvojë të përmirësuar gjumi është një mrekulli e vërtetë e dizajnuar me përkushtim për të siguruar një ndjesi të mrekullueshme të përgjumjes dhe relaksimit. Me elementet kyçe të tij të avancuara dhe materialet e shkëlqyera, ky dyshek ofron një përvojë të shkëlqyer gjumi dhe një nivel të lartë të komoditetit.

Pelhura Soft Care, e përbërë nga një material të butë dhe të lëmuar, është një prej elementeve thelbësore të këtij dysheku. Ndjesia e butë dhe e përsosur që ofron pelhura Soft Care ndihmon në zbutjen e trupit gjatë gjumit dhe siguron një përvojë të përsosur të përgjumjes.

Materiali Memory Foam është një prej inovacioneve më të rëndësishme në industrinë e dysheku. Ky material, i zhvilluar nga NASA për të ofruar mbështetje optimale për astronautët, ka bërë një ndryshim revolucionar në mënyrën se si ne përjetojmë komoditetin gjatë gjumit. Memory Foam reagon në temperaturën e trupit, përformon një përshtatje unike dhe i përsërit formën e trupit, duke ofruar një ndjenjë të përsosur të përkrahjes dhe uljes së peshës. Ky material ndihmon në zbutjen e pikave të presionit në trup, duke lejuar muskujt dhe nyjet të relaksohen plotësisht. Në këtë dyshek, shtresa e Memory Foam-i së bashku me elementet e tjera të dizajnuara me kujdes, siguron një përvojë të mrekullueshme gjumi, duke ju përkrahur në mënyrë optimale dhe duke ndihmuar në përmirësimin e cilësisë së gjumit tuaj.

Sustat e pavarura, të vendosura në 7 zona të diferencuara të dysheku, ofrojnë një përkrahje optimale dhe mbështetje të përshtatshme për çdo pjesë të trupit. Kjo ndihmon në ndjenjën e qëndrueshmërisë dhe ndihmon për shpërndarjen e peshës së barabartë gjatë gjumit. Në kombinim me teknologjinë e përdorur, përfshirë materialin Memory Foam, sustat e dysheku janë gjithashtu në gjendje të përshtaten me formën dhe peshën e trupit për një përshtatje optimale.

Sistemi ajerosje 3D është një tjetër inovacion i këtij dysheku. Ky sistem lejon ajrin të qarkullojë lirshëm nëpër dyshek dhe ndihmon në rregullimin e temperaturës. Kjo krijon një ambient të freskët dhe të rehatshëm për gjumë të shkëlqyer.

Dysheku gjithashtu ka një boksim të integruar në të gjithë perimetrin e tij, i cili siguron stabilitet dhe qëndrueshmëri të përsosur. Ky boksim, së bashku me materialin Memory Foam, ofron një ndjesi të fortë, por adaptive, duke mbajtur dysheku në formë dhe siguruar mbështetje të shtuar për pjesën e jashtme të dysheku.

Për të shtuar komoditetin dhe për të parandaluar reagimet alergjike, dysheku është i pajisur me fibra antialergjike në të dy krahet. Këto fibra ofrojnë një ndjesi të butë dhe të përshtatshme, ndihmojnë në zbutjen e irritimit dhe krijojnë një mjedis të pastër për gjumë të qetë dhe të shëndetshëm.

Krahu veror i dysheku ka një shtresë të veçantë të materialit Memory Foam, duke krijuar një ndjesi të butë dhe të ftohtë përse. Ndërsa krahu dimeror është i mbuluar me një shtresë të leshit, ofrojë një ndjesi të ngrohtë dhe të rehatshme për sezonin e dimrit.

Në përgjithësi, këtu keni një dyshek të dizajnuar me qepje të rafinuar dhe me përkushtim maksimal në detajet e tij. Përdorimi i materialit Memory Foam dhe teknologjive të avancuara i jep atij një cilësi të lartë dhe garanton një përvojë të përsosur gjumi. Duke përfshirë elemente të tilla si pelhura Soft Care, sustat e pavarura, sistemi ajerosje 3D, boksimi i fortë, fibra antialergjike, krahu veror me materialin Memory Foam dhe krahu dimeror me lesh, këtu keni një dyshek që plotëson standardet më të larta të komoditetit dhe kujdesit për gjumin.

 

Permasat:

  • TEK  –  90X190
  • TRECEREK  –  120X190
  • DOPIO  –  160X190
  • SUPER DOPIO  –  180X200
  • Cdo permase tjeter me porosi

Furnitore: Mecflex

There are no reviews yet.

Be the first to review “SUBLIME LUSSO”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *