fbpx
Back to top
Share
In stock

ISCHIA BOX

Dysheku Ischia perbehet nga nje strukture e brendeshme me susta Bonnel,I perforcuar nga nje system box perimetral dhe i veshur me nje cope te dyfishte qe lejon ventilimin e duhur,te lehte,te bute dhe te qendrushem.

Pelhure 100 % pambuk!

Dysheku “Ischia” është një zgjidhje e shkëlqyeshme për ata që kërkojnë një përvojë të rehatshme gjumi me mbështetje të duhur dhe qëndrueshmëri. Struktura e tij brendëse përbëhet nga sustat “Bonnel” të cilat janë të përforcuara nga një sistem box perimetrale, duke siguruar një bazë të fortë dhe stabilitet maksimal.

Pëlhura e dyfishtë e dyshekut “Ischia” lejon një ventilim të duhur dhe të qëndrueshëm, duke e mbajtur të freskët dhe të ajrosur gjatë gjumit. Është e veshur me një cope të dyfishtë të pambukut, e cila ofron një ndjenjë të butë dhe të lehtë për gjumin tuaj.

Dysheku “Ischia” ka një shtesë gome të lartë h3, që i siguron atij rezistencë dhe rezistencë ndaj deformimit me kalimin e kohës. Ky dyshek është veçanërisht i rekomanduar për njerëzit me strukturë të fortë fizike dhe ata që preferojnë mbështetje ortopedike. Mbeshtetja e duhur dhe e saktë është garantuar, duke ofruar një permiresim të qartë në cilësinë e pushimit tuaj.

Dysheku “Ischia” është një zgjedhje e shkëlqyeshme për të siguruar një gjumë të përshtatshëm dhe relaksues, mbështetur nga një strukturë e fortë dhe teknologji të avancuara për të përmirësuar cilësinë e pushimit tuaj. Me pëlhurën e pambukut të 100%, ofron një ndjenjë natyrale dhe higjienike për një përvojë gjumi të shkëlqyeshme.

Permasat:

  • TEK  –  90X190
  • TRECEREK  –  120X190
  • DOPIO  –  160X190
  • SUPER DOPIO  –  180X200
  • Cdo permase tjeter me porosi

Furnitori: Mundialflex

There are no reviews yet.

Be the first to review “ISCHIA BOX”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *