fbpx
Back to top
Share
In stock

RETE ORTOPEDICA DOPIA DOGHA

Zgara ortopedike është një paisje e përdorur për të mbështetur dyshekun dhe stabilizuar levizjet.

Zgara ortopedike është e krijuar me materiale të cilësisë së lartë. Profili i hekurit ka një dimension prej 4×3 cm, duke ofruar stabilitet dhe ndihmuar në mbështetjen e duhur të dyshekut dhe duke bërë një mbështetje më të mirë të pjesëve të trupit. Rriga është multistrat dru ahu, e cila është e njohur për rezistencën dhe ndihmon në mbështetjen e pjesëve të trupit në mënyrë komode.

Zgara ortopedike është një paisje e përdorur për të mbështetur dyshekun dhe stabilizuar levizjet në mënyrë që të ofrojë një gjumë të shëndetshëm dhe të qëndrueshëm. Përbërja e saj të detajuar është si vijon:

Profili i hekurit: Zgara ka një profil drejtkëndor hekuri me dimensione 4×3 cm. Ky profil i fortë dhe i rezistent ndihmon në sigurinë dhe stabilitetin e zgares, duke ofruar një mbështetje të qëndrueshme për dyshekun.

Rrigat multistrat ahu: Rrigat e zgares ortopedike janë të ndërtuara me materialin multistrat ahu, i njohur për rezistencën dhe stabilitetin e tij. Rrigat janë të vendosura në të gjithë gjatësinë e zgares, duke ofruar mbështetje të përshtatshme për pjesët e trupit dhe ndihmuar në zbutjen e tensioneve muskulore.

Versione të ndryshme: Zgara ortopedike është e disponueshme në versione të ndryshme si tek, dopio dhe trecereksh. Në versionin tek, zgara ka një profil të vetëm hekuri në mes. Në versionin dopio, ka dy shina të bashkangjitura që ofrojnë stabilitet shtesë dhe mbështetje të shtuar. Në versionin trecereksh, ka një shine përforcimi në mes të zgares për të ndihmuar në parandalimin e deformimeve dhe për të ofruar stabilitet maksimal.

Kemba: Zgara ortopedike është e pajisur me katër kemba të qëndrueshme, të vendosura në çdo cep të zgares. Kemba siguron stabilitet dhe mbështetje të sigurtë për zgaren, duke ndihmuar në parandalimin e lëkundjeve dhe duke siguruar që zgara të qëndrojë në pozicionin e duhur gjatë përdorimit.

Bojë jo toksike: Zgara ortopedike është lyer me bojë të zezë jo toksike. Ky lloj boje është i qëndrueshëm ndaj korrozionit dhe ofron një pamje të pastër dhe të përshtatshme. Boja jo toksike është e rëndësishme për të siguruar që zgara të mos ndikojë negativisht në shëndetin dhe të ofrojë një mjedis të sigurt për përdoruesin.

Zgara ortopedike është një zgjedhje e shkëlqyeshme për ata që kërkojnë një paisje të qëndrueshme, rezistente dhe të sigurtë për të mbështetur dyshekun dhe për të përfituar një gjumë të mirëqënë dhe të shëndetshëm.

There are no reviews yet.

Be the first to review “RETE ORTOPEDICA DOPIA DOGHA”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *