fbpx
Back to top
Share
In stock

LETTO ELETT. AD ALT. VAR. SE200 D.38

Art. SE200 – Krevat Elektrik me kater levizje dhe me lartesi te ndryshme me rriga

Ballo kokes dhe e kembeve eshte krijuar ne pantograf  e dru te ngurte I lyer me ngjyren natyrale.

Barierat anesore kundra renies te forta ne dru rezistent te lyera natyrale dhe te viksuara ne kellef plastik te stampuar.

Bllokim automatik ne ngritjen e barierave anesore dhe zhbllokim me pulsant te fiksuar tek ballo e kokes me nje fishek sigurie

Telai I perdorur ne celik me nje rezistence te larte I lyer me nje boje eposidrike jo-toksike dhe e pjekur ne furre me 200 grade.

Art. SE200 është një krevat elektrik me katër levizje dhe me lartësi të ndryshme me rriga, i njohur edhe si Versioni Klasik. Përshkrimi i mëposhtëm ju jep një pamje të detajuar të karakteristikave dhe tipareve të këtij produkti.

Krevati ka një ballo të kokes dhe të këmbëve të krijuar në pantograf, i realizuar nga druri i ngurtë dhe i lyer me një ngjyrë natyrale. Kjo përfaqëson një opsion estetik të bukur dhe të përshtatshëm për dekorimin e dhomës së gjumit.

Barierat anësore kundër rrëzimit janë të vendosura në një strukturë të rezistente të drurit, të lyer me një ngjyrë natyrale dhe të viksuara me kellef plastik të stampuar. Këto bariera ofrojnë siguri të lartë dhe janë të pajisura me një mekanizëm bllokimi automatik për ngjitjen dhe një pulsant të fiksuar për zhbllokimin në ballo të kokes, me një fushe të sigurisë.

Telai i krevatit është i realizuar në çelik me një rezistencë të lartë, i lyer me një bojë eposidrike jo-toksike dhe i pjekur në furrë në temperaturën 200 gradë Celsius. Kjo teknikë e prodhimit siguron një shtresë mbrojtëse dhe e bën krevatin të rezistent ndaj përdorimit të përditshëm.

Kati i zgavrës është i pajisur me rriga fleksibile me shumë shtresa dhe ka një sistem Ahu me rregullues të forcës me peshëmbajtje të ndryshuar për zonën lumbare. Ky sistem ofron komoditet të shtuar në katër levizje, ku një rrigë është e fiksuar në qendër ndërsa tre të tjera janë të lëvizshme.

Pjesa e sipërme e shpines dhe e këmbëve mund të lëvizin një nga një ose të dyja bashkë, duke ofruar fleksibilitet dhe mbështetje të personalizuar.

Ngritja e shpines është e rregullueshme nga 0 deri në 70 gradë, ndërsa ngritja e këmbëve është e rregullueshme nga 0 deri në 25 gradë. Ka gjithashtu një rregullim elektrik për ngritjen nga 40 deri në 75 gradë dhe ngritjen e kofsheve përpara deri në 35 cm (thellesi e komodinës).

Krevati është pajisur me tre levizje të përshtatshme me standardet e Komunitetit Europian, të telekomanduara me një kabull 24V. Telekomanda përmban tetë komanda të ndryshme dhe ka mundësi të bllokimit për secilin funksion.

Krevati ka katër rrota me diametër 125 mm që janë të rrëshqitshme dhe të pajisura me fren. Këto rrota e bëjnë krevatin të lehtë për lëvizje dhe të sigurojnë stabilitet në pozicionin e zgjedhur.

Dimensionet e krevatit janë 208 x 102 cm, ndërsa dimensionet e zgavrës janë 85 x 190 cm. Krevati mund të mbajë një peshë maksimale prej 180 kg.

Produkti ofron një garanci prej 2 vitesh dhe ka mundësi të personalizimit sipas madhësisë dhe ngjyrës së preferuar.

Art. SE200 është një zgjidhje e shkëlqyeshme për një krevat elektrik me katër levizje dhe me lartësi të ndryshme me rriga. Ai kombinon një dizajn të bukur me teknologji të avancuar për të siguruar një gjumë të rehatshëm dhe të personalizuar.

There are no reviews yet.

Be the first to review “LETTO ELETT. AD ALT. VAR. SE200 D.38”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *