fbpx
Back to top
Share
In stock

VERTICAL

Verticale eshte nje sistem i ideuar shume praktik, per strukturave akomoduese, si hotel, b&b, bujtin, motel, spital, etj.

Vertical është një sistem i dizajnuar shumë praktik për strukturat akomoduese si hotele, B&B, bujtina, motele, spitale, dhe të tjera.

Vertical është një sistem me levizje që mund të përdoret në 100% si një krevat i zakonshëm. Kur është në pozicionin e përdorimit, sistemi ulet në pozicionin horizontal me një stabilitet maksimal. Ndërsa në anën tjetër, sistemi është i pajisur me një këmbë të dyfishtë, e cila hapet në momentin kur sistemi vertical duhet të përdoret.

Vertical është një sistem me levizje, i cili në momentin e mos-përdorimit ngrihet/paloset në pozicionin vertikal duke bërë një levizje 90 gradë për ngritjen. Këmba gjithashtu është e lëvizshme dhe në momentin e ngritjes/palosjes së sistemit vertical, jep mundësinë për të mbyllur plotësisht, duke ofruar mundësinë e kursimit të hapsirave në dhomë.

Sistemi vertical ka një bazë shumë rezistente, e cila kryen disa funksione. Ajo mbajtë sistemin në pozicionin vertical dhe është e pajisur me 4 rrota për të mundësuar transportimin nga një ambient në tjetrin. Ajo gjithashtu kryen funksionin e këmbës shtesë për të përdorur sistemin si një krevat me 100% të funksionit dhe shumë komod.

Në pjesën mesatare të sistemit Vertical, është i pajisur me një litar që e mbajtë dyshekun në të njëjtën pozicion si zgara.

Permasa: 80 X 190

There are no reviews yet.

Be the first to review “VERTICAL”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *