fbpx
Back to top
Share

BIOS ATP CON REGOLATOR

Zgara ortopedike BIOS ATP CON REGOLATOR është një zgare e avancuar dhe e përshtatshme për personat me nevoja ortopedike. Ky produkt ofron një kombinim të shkëlqyer të rehatimit, stabilitetit dhe personalizimit të pozicionit të zgares, për të siguruar një përvojë të përshtatshme dhe të qëndrueshme gjatë përdorimit.

Korniza e zgares është realizuar me material multistrat ahu, i cili siguron një strukturë të fortë, por të përshtatshme. Kjo kornizë ofron mbështetje dhe rezistencë të nevojshme për të mbajtur peshën e trupit me lehtësi dhe siguri.

Pjesa e levizshme e kornizës multistrat ahu është një karakteristikë kryesore e kësaj zgare. Përmes një mekanizmi manual, përdoruesi ka mundësinë të ndryshojë pozicionin e zgares sipas preferencave të tyre. Pjesa e shpinës mund të ngrihet deri në 70 gradë, duke siguruar mbështetje të nevojshme për personat me nevoja ortopedike të veçanta.

Rriga e mesme multistrat ahu është një pjesë integrale e zgares ortopedike. Kjo rrigë ofron qëndrueshmëri dhe mbështetje shtesë për trupin, duke siguruar një ndihmë të rëndësishme për qëndrimin dhe qëndrueshmërinë.

Zgara është e pajisur me rriga të dyfishta në pjesën lombare, të cilat i japin një mbështetje shtesë për këtë zonë të trupit. Këto rriga janë të kapura nga guaina elastike, të cilat ndihmojnë në rregjistrimin e fortesisë dhe përshtatjen e mbështetjes sipas nevojave të përdoruesit.

Gjithashtu, zgara është e pajisur me guaina plastike që mbajnë dhe amortizojnë rrigat në telain levizës. Këto guaina plastike ofrojnë një funksion tërheqës dhe mbajtës, duke garantuar një përvojë të qetë dhe të këndshme gjatë lëvizjes.

Kriku levizës manual në pjesën e kokës dhe të këmbëve është një element i rëndësishëm i zgares. Ky krik ju mundëson të ngrini pjesën e shpinës në 70 gradë dhe të ngrihen këmbët në 20 gradë. Këto ndryshime në pozicion sigurojnë qëndrimin e duhur dhe mbështetjen e nevojshme për përdoruesin.

Ndaluesi i dysheku është një karakteristikë tërheqëse e zgares BIOS ATP CON REGOLATOR. Ky ndalues ndihmon në mbajtjen e dyshekut në vend gjatë lëvizjes, duke parandaluar rrëzimin e tij dhe ofroj një qëndrim të qetë dhe të sigurt për përdoruesin.

Stafa për montimin e kembeve dhe këmbet për të mbeshtetur zgaren janë pjesë të rëndësishme të konstruksionit. Stafa siguron që kembeve të mbështeten në mënyrë të qëndrueshme në zgare, ndërsa këmbet ofrojnë mbështetje dhe stabilitet shtesë për të gjithë strukturën.

Zgara ortopedike BIOS ATP CON REGOLATOR ofron një zgjidhje të përshtatshme dhe të personalizuar për personat me nevoja ortopedike, duke siguruar një përvojë të sigurtë, të qetë dhe të rehatshme gjatë përdorimit. Kombinimi i teknologjisë së avancuar, materialet cilësore dhe funksionaliteti i përsosur e bëjnë këtë produkt një zgjedhje të shkëlqyeshme për të përmirësuar qëndrimin dhe kualitetin e fjetjes.

There are no reviews yet.

Be the first to review “BIOS ATP CON REGOLATORI”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *