fbpx
Back to top
Share

Febbraio 2021

Gerhard Dibra Febbraio 27, 2021

Nje nga objektet me te rendesishme eshte dysheku

Një nga objektet më të rëndësishme dhe më me vlerë në shtëpitë tona, duhet…

Read More
Nuk është nevoja "të bëheni mbarë" për të sjellë krevatin e ri në shtëpi
Gerhard Dibra Febbraio 26, 2021

Nuk është nevoja "të bëheni mbarë" për të sjellë krevatin e ri në shtëpi

Nuk është nevoja “të bëheni mbarë” për të sjellë krevatin e ri në shtëpi,…

Read More
Me një gjum të rehatshëm
Gerhard Dibra Febbraio 18, 2021

Me një gjum të rehatshëm

Me një gjum të rehatshëm, me pak meditim dhe me një ditë si kjo,…

Read More
Për një gjumë të shëndetshëm
Gerhard Dibra Febbraio 13, 2021

Për një gjumë të shëndetshëm

Gjatë gjumit trupi jonë rigjenerohet, totalisht. Gjatë fazës së gjumit trupi ynë eliminon toksinat,…

Read More
Dysheku juaj dopio nuk është i përshtatshëm
Gerhard Dibra Febbraio 13, 2021

Dysheku juaj dopio nuk është i përshtatshëm

Dysheku juaj dopio nuk është i përshtatshëm për fëmijën tuaj, ndonëse aty është mësuar…

Read More
Ja përse vuajmë nga dhimbjet e qafës
Gerhard Dibra Febbraio 12, 2021

Ja përse vuajmë nga dhimbjet e qafës

Ja përse vuajmë nga dhimbjet e qafës, të shtyllës kurizore, të legenit dhe të…

Read More
Sapo keni arreduar dhomën
Gerhard Dibra Febbraio 12, 2021

Sapo keni arreduar dhomën

Sapo keni arreduar dhomën e ëndrrave tuaja, por dysheku mbetet më i rëndësishmi, sepse…

Read More
Lumturia në familje
Gerhard Dibra Febbraio 11, 2021

Lumturia në familje

Lumturia në familje fillon me të investuarit për gjërat më të rëndësishme që kanë…

Read More
Shpesh herë dysheku kthehet në altar
Gerhard Dibra Febbraio 4, 2021

Shpesh herë dysheku kthehet në altar

Shpesh herë dysheku kthehet në altarin e lutjeve tona të mëngjesit, si vatër falenderimi…

Read More
Me krevatin e mirë
Gerhard Dibra Febbraio 4, 2021

Me krevatin e mirë

Me krevatin e mirë, të shijojnë më shumë të pushuarit, lexuarit, vetë gjumi. Kjo…

Read More
Punë, punë, punë...
Gerhard Dibra Febbraio 4, 2021

Punë, punë, punë...

Punë, punë, punë… deri në ditën e fundit të vitit. E si ti ruajmë…

Read More
Një pyetje
Gerhard Dibra Febbraio 4, 2021

Një pyetje

Një pyetje retorike dhe e llogjikshme në të njëjtën kohë Nese cdo mengjes zgjohemi…

Read More