fbpx
Back to top
Share
Cfarë nuk duhet bërë
Gerhard Dibra Marzo 12, 2021

Cfarë nuk duhet bërë

Nuk duhet të lini mbështjellësen e plastikës së dyshekut tek dysheku i ri. Në…

Read More
Cfarë të bëjmë
Gerhard Dibra Marzo 12, 2021

Cfarë të bëjmë

Kur zgjohemi në mëngjes, duhet të heqim mbulesat për të lënë kravatin të ajroset….

Read More
Përdorimi dhe mirëmbajtja
Gerhard Dibra Marzo 12, 2021

Përdorimi dhe mirëmbajtja

Është e rëndësishme të kujdesesh për dyshekun tënd. Gjatë javëve të para të përdorimit,…

Read More
Sa eshte jetegjatesia e nje dysheku
Gerhard Dibra Marzo 4, 2021

Sa eshte jetegjatesia e nje dysheku

Një nga pyetjet më të rëndësishme, dhe që shpesh i bëjmë vetes kur mendojmë...

Read More