fbpx
Back to top
Share
In stock

ECOBASE

Relax dhe konfort me pak cm lartesi

Dysheku Ecobase eshte i perbere nga Struktura me lattice me densitet te diferencuar me 7 zona, me qender te forcuar pej 14 cm, me pelhure te trajtuar me Sanicot, nje process totalisht natyral qe shkaterron te gjitha substancat organike dhe eliminon rrezikun e alergjise, pa perdorur substance kimike te demshme.

Dysheku Ecobase është një produkt i shkëlqyeshëm që ofron relaks dhe komoditet me një lartësi minimale. Ky dyshek është projektuar për të siguruar një gjumë të paharrueshme dhe një mbështetje të përsosur për trupin tuaj.

Struktura kryesore e dyshekut Ecobase është një strukturë me lattice me densitet të diferencuar me 7 zona. Kjo strukturë është e projektuar për të siguruar një ndarje të barabartë të peshës së trupit në të gjithë dyshekun, duke ofruar një mbështetje optimale për çdo pjesë të trupit. Zona e qendrës së dyshekut është forcuar për të ofruar një mbështetje të veçantë për zonën e lumbares, duke përmirësuar qëndrimin dhe duke zvogëluar tensionin në këtë pjesë të trupit.

Pelhura e dyshekut është trajtuar me Sanicot, një proces totalisht natyral që shkatërron substancat organike dhe eliminon rrezikun e alergjive, pa përdorur substancë kimike të dëmshme. Kjo siguron një ambient gjumi të pastër dhe të shëndetshëm për ju.

Përveç kësaj, dysheku Ecobase ofron një pambuk/poliestër Sanicot STRECH tërheqës, i cili ndihmon në krijimin e një sipërfaqe të butë dhe elastike për gjumë. Kjo pëlhurë fleksibile dhe e përshtatshme përshtatet me lehtësi me format e trupit, duke ofruar një ndjesi të mrekullueshme të komoditetit.

Dysheku Ecobase gjithashtu ofron një dizajn me rezistencë të përgjithshme të dyfishuar në zonën periferike. Kjo rrit stabilitetin dhe durueshmërinë e dyshekut, duke siguruar një mbështetje të qëndrueshme dhe të përkryer për trupin tuaj.

Në përgjithësi, dysheku Ecobase është zgjedhja ideale për ata që kërkojnë një gjumë të rehatshëm dhe një ndjesi të shkëlqyeshme të konfortit. Me elementet e tij cilësore dhe dizajnin e përparuar, ky dyshek është një investim i vlefshëm për shëndetin dhe mirëqenien tuaj.

Permasat:

  • TEK  –  90X190
  • TRECEREK  –  120X190
  • DOPIO  –  160X190
  • SUPER DOPIO  –  180X200
  • Cdo permase tjeter me porosi

There are no reviews yet.

Be the first to review “ECOBASE”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *