fbpx
Back to top
Share
In stock

GRANDEUR

Dyshek, Mbeshtetje dhe freski

I forte dhe fleksibel ne pikat e duhura me nje mbeshtetje sustash tradicionale, anatomikisht e sakte, dhe higjenikisht e shendeteshme fale trajtimit Sanitized qe zgjat jetegjatesine dhe freskine e pelhures, duke evituar formimin e ererave te keqija ne favor te nje higjene qe eshte e pandryshuar ne kohe.

Dysheku Grandeur është një produkt i dizajnuar me kujdes për të ofruar mbeshtetje të fortë, freski dhe komoditet për gjumin tuaj. Me një kombinim të mbeshtetjes së sustave tradicionale dhe teknologjive të fundit në higjienë dhe freski, ky dyshek siguron një përvojë gjumi të shkëlqyeshme.

Sustat e dyshekut janë projektuar me kujdes për të ofruar mbeshtetje anatomike të saktë dhe elastike në pikat e duhura. Me një sistemi speciale prej 700 sustash të vogla, ky dyshek siguron një shperndarje të mirë të peshës në një numër të lartë të pikave mbështetëse. Kjo rezulton në një ndjesi të përkryer të komoditetit dhe elastitetit.

Për të siguruar freski dhe higjienë të gjatë, dysheku është i trajtuar me trajtimin Sanitized. Ky trajtim i veçantë zgjat jetëgjatësinë e pelhurës dhe parandalon formimin e erërave të keqija. Sanitized siguron një higjienë të pandryshuar me kalimin e kohës dhe ndihmon në mbajtjen e pelhurës të freskët dhe të pastër.

Pelhura e dyshekut ka një strukturë speciale 3-dimensionale të quajtur “3 Space”. Ky dizajn lejon pelhurën të reagojë në mënyrë efektive ndaj presionit të ushtruar nga peshat, duke siguruar një komoditet të veçantë. Një shtrirje me karbon, e njohur si pelhura “Sanitized”, përdoret për riveshjen e dyshekut. Ky material ka veti antistatike dhe antibakteriale, duke siguruar një mjedis të pastër dhe të freskët për gjumin tuaj.

Dysheku Grandeur është zgjedhja e duhur për ata që kërkojnë mbeshtetje të fortë, freski të gjatë dhe një përvojë gjumi të shkëlqyeshme. Përfitimet e teknologjive të avancuara dhe trajtimit të përsosur të pelhurës ju sigurojnë një gjumë të qetë dhe të relaksuar për gjithë natën.

Permasat:

  • TEK  –  90X190
  • TRECEREK  –  120X190
  • DOPIO  –  160X190
  • SUPER DOPIO  –  180X200
  • Cdo permase tjeter me porosi

Furnitor: Mecflex

There are no reviews yet.

Be the first to review “GRANDEUR”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *