fbpx
Back to top
Share
In stock

GALAXY

Struktura e brendeshme e dyshekut Galaxy eshte e perbere nga susta tradicionale Bonnel, te cilat lidhen ne menyre tredimensionale, per te ofruar nje stabilitet dhe nje mbeshtetje te forte dhe te qendrueshme ne kohe.

  • Sistemi BONNEL është sistemi klasik i pranverës. Kjo lloj strukture garanton një shkëmbim të lartë ajri. Çdo sustë e vetme bikonike përbëhet nga një tel çeliku i zbutur dhe i fosfatizuar, dhe një trajtim i veçantë që i bën ata jo-deformueshëm. Sustat e dyshekut janë mbledhur me një spirale, e cila siguron një bashkim të përsosur dhe optimizon punën e vetë sustave. Përfitimet e 700 MOLLE garantohen nga një numër i madh burimesh që lejojnë një shpërndarje më të mirë të peshës në një numër të lartë të pikave mbështetëse.

Dysheli Galaxy është një produkt i dizajnuar me kujdes që ofron një përvojë të jashtëzakonshme gjumi dhe mbeshtetje të fortë për trupin tuaj. Struktura e brendshme e dyshekut është e përbërë nga susta tradicionale Bonnel, të cilat janë lidhur në mënyrë tredimensionale për të siguruar stabilitet dhe mbeshtetje të qëndrueshme në të gjithë kohën. Ky sistem Bonnel është një sistem klasik i pranverës që ofron një shkëmbim të lartë të ajrit dhe një mbeshtetje optimale.

Sustat e dyshekut janë të mbledhura me një spirale që siguron një bashkim të përsosur dhe optimizon punën e tyre. Sistemi Bonnel i dyshekut Galaxy përbëhet nga 700 susta, të cilat sigurojnë një shpërndarje të mirë të peshës në pikat mbështetëse të dyshekut. Kjo rezulton në një përvojë të shkëlqyeshme gjumi dhe mbështetje për të gjithë trupin tuaj.

Sistemi Box është një strukturë mbështetëse rrethuese, jo e deformueshme, e cila është krijuar për të rezistuar stresit dhe shtypjes që i nënshtrohet dyshekut. Ky sistem ndihmon në ruajtjen e formës së dyshekut dhe siguron një mbeshtetje të qëndrueshme në të gjithë sipërfaqen e tij.

Shkuma Pulse është një shkumë latex me rezistencë të lartë në tërheqje. Kjo shkumë ofron një mikroklimë të përkryer të ekuilibruar dhe kontroll të optimizuar të lagështisë, falë vetive të saj të shkëlqyera të ventilimit. Kjo ndihmon në sigurimin e një gjumi të freskët dhe të rehatshëm.

Sistemi Capitonnè është rezultat i ekspertizës së mjeshtrave të dyshekut. Kjo teknikë punohet me dorë dhe përfshin lidhëse rezistente që kalojnë trupat elastikë të dyshekut dhe janë të fiksuar në vulat Velcro. Ky sistem garanton jo-deformueshmëri dhe qëndrueshmëri të pëlhurave të dyshekut, duke shmangur thyerjen dhe qepjen e tyre.

Pëlhura tapiceri Ecosoft është e përbërë nga mikrofibra dhe poliester. Kjo pëlhurë hipoalergjike është modeluese dhe e fortë pa zhvilluar trashësi. Kombinimi i tyre ofron një përvojë të këndshme për prekjen dhe një pamje estetike tërheqëse.

Sistemi Band Perimeter me frymëmarrje me 8 doreza siguron qarkullim të mirë të ajrit në dyshek. Ky sistem ndihmon në ruajtjen e freskisë dhe ajrosjes së përshtatshme të dyshekut për një gjumë më të qetë dhe të relaksuar.

Tapiceria e dyshekut përdor teknologjinë 3D Space, e cila është një strukturë tre-dimensionale e veçantë që lejon pëlhurën të reagojë ndaj shtypjes së peshës dhe të rifitojë formën e saj origjinale. Kjo teknologji siguron që dysheku të jetë i qëndrueshëm dhe të ofrojë një mbeshtetje optimale për trupin tuaj.

Me Dyshelin Galaxy, do të përjetoni një gjumë të shkëlqyeshëm dhe një komoditet të jashtëzakonshëm që ju përshtatet nevojave tuaja për një gjumë të shëndetshëm dhe relaksues.

Permasat:

TEK  –  90X190

TRECEREK  –  120X190

DOPIO  –  160X190

SUPER DOPIO  –  180X200

Cdo permase tjeter me porosi

 

Furnitor: Mecflex

There are no reviews yet.

Be the first to review “GALAXY”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *