fbpx
Back to top
Share
In stock

JUMBO

Kjo zgarë ortopedike është e përbërë nga nje tub special i patentuar, dopio perforcim qendror, me rriga të gjera në të gjithë gjatesine, i kthyer në mënyre që mos të dëmtohet.

Zgara ortopedike e përmendur ka një strukturë unike dhe inovative për të siguruar qëndrueshmëri dhe përshtatshmëri optimale. Ajo përfshin një tub special të patentuar, i cili është projektuar me dy rriga të forta qendrore përforcimi. Ky dizajn specifik siguron një mbështetje të fuqishme dhe të sigurt për trupin.

Zgara është e pajisur me 4 këmbë të fortë, të cilat e mbështesin atë në terren. Këto këmbë sigurojnë stabilitet dhe siguri gjatë përdorimit të zgares.

Rrigat e zgares janë të gjera në të gjithë gjatësinë e saj, duke ofruar një shtrat të përshtatshëm dhe të këndshëm për të gjumë. Rrigat janë i kthyer në mënyrë që të parandalojnë dëmtimet dhe të sigurojnë një mbështetje të përshtatshme për trupin.

Gjithashtu, zgara ka dy shina hekuri në mes, të vendosura në pozicionin e duhur për të shtuar forcat dhe stabilitetin e zgares. Këto shina hekuri shtojnë rezistencën dhe mbështetjen e zgares në qendër.

Përgjithësisht, kjo zgare ortopedike ofron një kombinim të shkëlqyer të materialeve të larta cilësie dhe dizajnit inovativ për të siguruar qëndrueshmëri, përshtatshmëri dhe komoditet gjatë përdorimit. Është një zgjedhje e shkëlqyeshme për të siguruar një gjumë të shëndetshëm dhe relaksim të plotë.

Permasat:

  • TEK  –  90X190
  • TRECEREK  –  120X190
  • DOPIO  –  160X190
  • SUPER DOPIO  –  180X200
  • Cdo permase tjeter me porosi

 

There are no reviews yet.

Be the first to review “JUMBO”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *