fbpx
Back to top
Share
In stock

DODICI DOGHE

Zgara ortopedike është e ndërtuar me një profil katror të patentuar, me një trashësi 1.2mm.

Ka dy përforcime në mes, është e përbërë nga dymbëdhjetë rriga të holla të cilat ofrojne një elasticitet më të madh.

E lyer me bojë te zezë jo-toksike

Zgara ortopedike Dodici Doghe është një zgare e cilësisë së lartë që ofron mbështetje dhe komoditet të shkëlqyeshëm gjatë gjumit. Ajo ka një strukturë të ndërtuar me një profil hekuri katrore të patentuar, i cili i jep zgares një bazë të qëndrueshme dhe të fortë. Profili i hekurit ka një trashësi prej 1.2mm, e cila e bën atë të rezistent ndaj peshave dhe presionit.

Për të siguruar më shumë stabilitet dhe mbështetje, zgara është pajisur me dy perforcime në mes të zgares. Këto perforcime përbëhen nga dy shina hekuri që janë vendosur paralel me njëra-tjetrën për të krijuar një peshëmbajtje të fortë dhe të qëndrueshme.

Zgara Dodici Doghe është e përbërë nga dymbëdhjetë rriga të holla multistrat ahu. Ky material ofron një elasticitet të madh, duke mundësuar një përshtatje më të mirë me trupin dhe ofrojë komoditet maksimal gjatë gjumit.

E gjithë zgara është lyer me një bojë të zeze jo-toksike dhe është pjekur në furrë, duke i dhënë një afërsi më të fortë dhe një pamje të bukur estetike.

Përmasat e zgares janë 4×3 cm për profilit katrore dhe përfshin dymbëdhjetë rriga multistrat ahu. Rrigat janë të kapura tek profili i hekurit me një mbeshtjellës plastike për t’u siguruar që rrigat të jenë të vendosura dhe të qëndrueshme në pozicionin e tyre.

Zgara gjithashtu ka dy shina përforcimi në mes të zgares, të cilat përfshijnë dy gomina për të mbeshtetur rrigat dhe për të eliminuar zhurmën e lëvizjes. Këto shina shtojnë përshtatshmërinë dhe qëndrueshmërinë e zgares, duke siguruar një gjumë të qetë dhe të rehatshëm.

Kembe të fortë janë pjesë e zgares, duke ofruar mbështetje shtesë dhe duke siguruar që zgara të qëndrojë në vend të sigurt në çdo sipërfaqe.

Zgara ortopedike Dodici Doghe është një zgjedhje e shkëlqyeshme për të gjithë ata që kërkojnë një zgare me performancë të lartë, mbështetje optimale dhe një përvojë të gjumit të përmirësuar. Struktura e fortë dhe e qëndrueshme, së bashku me rrigat multistrat ahu, shina përforcimi dhe gomina, sigurojnë një gjumë të qetë dhe të rehatshëm, ndihmuan në mbështetjen e trupit dhe përmirësimin e shëndetit të përgjithshëm gjatë gjumit.

Permasat:

  • TEK  –  90X190
  • TRECEREK  –  120X190
  • DOPIO  –  160X190
  • SUPER DOPIO  –  180X200
  • Cdo permase tjeter me porosi

There are no reviews yet.

Be the first to review “DODICI DOGHE”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *