fbpx
Back to top
Share
In stock

EXTRA

Zgare ortopedike sirtare, me hapje manuale me kembet e montuara ne anesore.

Zgara ortopedike Extra eshte nje sistem inovativ i cili eshte ideuar per te qene e levizshme dhe praktike ne perdorim, kjo zgare perdoret ne pjesen e poshteme te nje krevati te ri ose egzistues per te shtuar nje vend fjetje, kur kemi hapsira te vogla ne shtepi ose kur na vijne miq ne shtepi.

Zgara ortopedike Extra është një përmirësim i jashtëzakonshëm në fushën e zgjatjes së hapësirave dhe i konceptuar për t’iu ofruar juve një përvojë të shkëlqyeshme në gjumë. Kjo zgare sirtare është projektuar me qëllim që të jetë e lehtë për t’u përdorur dhe të sigurojë komoditet maksimal, duke shtuar një vend shtesë për fjetje në pjesën e poshtme të krevatit tuaj, pavarësisht nga hapsirat e vogla në shtëpi ose vizitat e papritura të miqve.

Për të siguruar një përdorim të lehtë dhe të shpejtë, zgara Extra është projektuar me hapje manuale të kembëve. Kjo ju lejon të kontrolloni hapjen dhe mbylljen e zgares në mënyrë të përshtatshme sipas nevojave tuaja. Për më tepër, siguria e këmbës gjatë qëndrimit të hapur është garantuar nga një sistem i fortë mbështetës. Ju mund të jeni të sigurt se zgara do të qëndrojë në pozicionin e hapur me stabilitet dhe siguri të plotë.

Rrigat e zgares janë të realizuara me një konstruksion të fortë nga multistrati i llojit Ahu. Kjo përbërje e veçantë e rrigave siguron një përkrahje optimale për trupin tuaj, duke ndihmuar në zvogëlimin e tensionit dhe stresit në zonat ndjeshme të trupit, si shpina dhe kyçet.

Profili i zgares ortopedike është i realizuar me dimensione 30×30 mm dhe është i pajisur me vrima në të gjitha krahet. Këto vrima lejojnë vendosjen e paneleve dekorative të levizshme, duke i dhënë zgares një pamje estetike dhe të përshtatshme për ambientin tuaj të gjumit. Për të siguruar sigurinë e shtuar, zgara është e pajisur me tapa anti-rreshqitje në këndet e këmbëve, garantuar që ajo të qëndrojë në vend dhe të sigurojë një ndjenjë të qëndrueshme.

Në mënyrë që të sigurohet një lëvizje të lehtë dhe të përshtatshme, zgara Extra është e pajisur me rrota në pozicionin e mbyllur. Kjo karakteristikë e veçantë bën që lëvizja e zgares të jetë e thjeshtë dhe praktike, duke ju mundësuar të organizoni hapsirën tuaj sipas nevojave dhe preferencave tuaja. Mosha, jashtëzakonisht e shëndetshme dhe e përshtatshme për shfrytëzim, zgara ortopedike Extra është zgjedhja perfekte për të sjellë një përvojë të shkëlqyeshme gjumi dhe komoditetin e papërmbajtur në dhomën tuaj të gjumit.

Permasat:

  • TEK  –  80X190

 

Furnitor: Ilca Reti

There are no reviews yet.

Be the first to review “EXTRA”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *