fbpx
Back to top
Share
In stock

MONTECARLO GOMMA

Struktura e brendeshme ne Technocell LifePure me nje portance te mesme, e cila adaptohet ne menyre perfekte me format e trupit, duke mbajtur peshen ne menyre ergonomike dhe te kalibruar ne cdo pike te trupit, dhe duke rezultuar keshtu me adapt per ate i cili preferon zgjidhje me joshese. Aftesite e vecanta ne brendesi te materialit favorizojne nje ajrosje dhe tremorregullim optimal.

Dysheku Technocell LifePure është një zgjidhje e mrekullueshme për të siguruar një gjumë të rehatshëm dhe të përshtatshëm për format e trupit tuaj. Struktura e brendshme e këtij dysheku ka një portancë të mesme, e cila ndihmon në adaptimin perfekt me format e trupit dhe në mbajtjen e peshës në mënyrë ergonomike dhe të kalibruar në çdo pikë të trupit. Ky ndërthurje perfekte siguron një ndjenjë të adaptuar për ata që preferojnë zgjidhje të joshëse për gjumin e tyre.

Aftësitë e veçanta të materialit në brendësi favorizojnë ajrosjen dhe tremorregullimin optimal. Ky dyshek është projektuar me kujdes për të siguruar një ajrosje të mirë dhe një tremorregullim efektiv, duke e bërë atë një zgjidhje të përshtatshme për ata që duan një gjumë të freskët dhe të qetë.

Technocell LifePure ka një lartësi prej 25 cm, e cila ofron një shtresë të mjaftueshme për të mbështetur trupin tuaj dhe për të siguruar një ndjenjë të përshtatshme gjatë gjumit.

Dysheku është i pajisur me fasha anësore 3D Air System, të cilat kontribuojnë në ajrosjen e dyshekut. Kjo teknologji inovative siguron qarkullimin e ajrit dhe eliminimin e lagështisë për të siguruar një mjedis të freskët dhe të pastër për gjumin tuaj.

Për më shumë komoditet, dysheku ka 4 doreza të vendosura në anët e tij. Këto doreza lehtësojnë lëvizjen dhe bartjen e dyshekut, duke e bërë atë më kompakt dhe të përshtatshëm për rregullimin dhe organizimin e gjumit tuaj.

Kompaktësia e dyshekut Technocell LifePure e bën atë një zgjidhje të përshtatshme për hapësirat e vogla dhe për ato që kërkojnë një dyshek që mund të përdoret dhe transportohet me lehtësi.

Në përfundim, dysheku Technocell LifePure është një zgjidhje cilësore dhe e avancuar për një gjumë të përshtatshëm dhe të rehatshëm. Me strukturën e tij të veçantë, teknologjitë inovative dhe kompaktësinë e tij, ky dyshek ofron një përvojë gjumi të shkëlqyeshme dhe plotësisht adaptuar për nevojat tuaja.

 

Permasat:

  • TEK  –  90X190
  • TRECEREK  –  120X190
  • DOPIO  –  160X190
  • SUPER DOPIO  –  180X200
  • Cdo permase tjeter me porosi

Furnitor: Mundialflex

There are no reviews yet.

Be the first to review “MONTECARLO GOMMA”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *