fbpx
Back to top
Share
In stock

ALOE H22

Dysheku Aloe H22 eshte nje produkt per nje gjum te rehatshem, me nje fortesi te mesem, per trupa relativisht te mesem, per nje komfort maksimal.

Ky dyshek eshte totalisht pa susta,

Dysheku Aloe H22 është një produkt i veçantë i projektuar për të ofruar një gjum të rehatshëm dhe një nivel të mesëm të fortësisë, i përshtatshëm për trupa relativisht të mesëm që kërkojnë një komfort maksimal gjatë gjumit.

Një veçori e rëndësishme e këtij dysheku është mungesa e sustave. Kjo do të thotë se në brendësi të dyshekut nuk ka susta tradicionale, por është përdorur një bllok sfungjeri me densitet 25. Ky sfungjeri është antialergjik dhe i pandërprerë, duke siguruar një mbështetje të drejtë për shtyllën kurrizore. Materialet e përdorura në këtë dyshek janë të virgjëra dhe kanë një nivel të mesëm të fortësisë, për të siguruar një qëndrueshmëri të gjatë në kohë.

Pelhura e përdorur në dysheku Aloe H22 është 100% pambuk. Ajo është trajtuar me ekstraktin e bimës Aloe Vera, për të ofruar përfitimet e saj të shëndetshme për gjumin. Ky proces i trajtimit me Aloe Vera bën që pelhura të ketë një efekt ndihmues për gjum sa më të shëndetshëm dhe të freskët.

Dysheku ka një sistem ajrosjeje 3D në të gjithë perimetrin e tij. Kjo teknologji e avancuar siguron një ajrosje maksimale edhe gjatë natës, duke ndihmuar në largimin e lagështisë dhe ruajtjen e një ambienti të freskët për gjumin tuaj.

Dysheku Aloe H22 vjen i paketuar në formën e një role të vakumizuar (arrotolato). Rekomandohet të hapet dhe të përdoret pas 48 orëve nga hapja e plotë e tij, për të lejuar dyshekun të kthehet në formën dhe trashësinë e tij të plotë.

Me një trashësi prej 22 cm, ky dyshek ofron një kombinim të përshtatshëm të komfortit dhe mbështetjes për një gjum të rehatshëm dhe të shëndetshëm.

Permasat:

  • TEK  –  90X190
  • TRECEREK  –  120X190
  • DOPIO  –  160X190
  • SUPER DOPIO  –  180X200
  • Cdo permase tjeter me porosi

 

Furnitori: MYFLEX

There are no reviews yet.

Be the first to review “ALOE H22”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *