fbpx
Back to top
Share
In stock

VERONA 40X30

Krevat Ortopedik  me lëvizje elektrike.

Korniza e profilit eshte e patentuar dhe e harkuar, profile i hekurit 50 x 30 cm, çeliku të nje cilesie te larte, dhe e lyer me boje pluhur jo-toksike.

Rrigat me gjerësi 68 mm dru multistrat Ahu janë harkuar me avull. Janë mbledhur në kornizë me amortizatore gome që i përgjigjen peshave të ndryshme të trupit, ndaj dhe të ofrojnë fleksibilitet më të madh.

Zgara ortopedike le levizje elektrike në zonën qendrore të rrigave janë të dyfishta dhe të pajisur me rregjistrues për rregullimin e ngurtësi.

Krevat me levizje elektike,

Ky produkt është një krevat me levizje, i cili ofron komoditet dhe përshtatje të lartë sipas preferencave personale të përdoruesit. Krevati ka dy pjesë të ndara që ngrihen me anë të telekomandës: pjesa e sipërme e shpinës dhe pjesa e këmbëve.

Pjesa e shpinës e krevatit ka një ngjitje të ndryshueshme deri në 70 gradë, që lejon përdoruesin të ngrijë sipër tërë pjesën e sipërme të trupit, duke ofruar një pozicion të përshtatshëm për të lexuar, shikuar, parë televizorin, ose biseduar. Ngjitja e ndryshueshme e pjesës së shpinës siguron që përdoruesi të mund të zgjedhë këndin më të përshtatshëm për veten.

Po ashtu, pjesa e këmbëve e krevatit ka një ngjitje të ndryshueshme të ngulitur në 20 gradë, që ofron mundësinë për të ngjitur këmbët lart, duke ulur presionin e gjakut në këmbë, dhe ofruar ndihmë për qëndrimin ose uljen e përgjithshme.

Ky produkt është i paisur me një motorr i cili funksionon me anë të korentit, ku bën të mundur lëvijen e pjesëve të krevatit në komoditet të plotë, dhe pa patur nevojë për dikë që të shoqërojë sepse motori realizon totalisht lëvizjen me anë të telekomandës

Kontrollimi i dy pjesëve të krevatit bëhet lehtësisht me anë të telekomandës, duke ofruar përdoruesit mundësinë për të ndryshuar pozicionin e krevatit sipas preferencave të tyre, duke bërë që përvoja e gjumit të jetë më komode dhe relaksuese.

Krevatit ka edhe një bllokuës që parandalon rënien e dyshekut ndërkohë që krevati leviz, duke garantuar siguri dhe stabilitet gjatë përdorimit.

Rrigat e krevatit janë multistrat ahu, ofrojnë mbështetje të qëndrueshme dhe sigurojnë qëndrueshmëri për krevatin, shumë higjenike dhe te forta.

Krevati është i paisur me katër këmbe, të cilat montohen fare lehte

Këto janë karakteristikat kryesore të këtij produkti të cilat ofrojnë një eksperiencë të përmirësuar të gjumit dhe komoditetit, duke i lejuar përdoruesit të kujdesen për shëndetin e tyre gjatë gjumit dhe të personalizojnë pozicionin e krevatit sipas nevojave të tyre.

There are no reviews yet.

Be the first to review “VERONA 40X30”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *