fbpx
Back to top
Share
In stock

BABY LATEX

BABY LATEX

Category: Tags: ,

Ky dyshek për bebe është një produkt i shkëlqyeshëm i dizajnuar veçanërisht për të ofruar një gjumë të rehatshëm dhe të sigurt për fëmijën tuaj. Përdorimi i lateksit në këtë dyshek përmban shumë përparësi. Lateksi është një material natyral që është elastik dhe antialergjik, duke garantuar një përvojë të shkëlqyeshme dhe pa alergji për lëkurën e delikatë të fëmijës. Përveç kësaj, lateksi ndihmon për të mbajtur një mikroklime ideale nën dyshek, duke lejuar qarkullimin e ajrit dhe duke parandaluar grumbullimin e lagështisë dhe ngrënieve të tepërta. Kjo ndihmon në sigurimin e një ambienti të freskët dhe të rehatshëm për gjumin e fëmijës.

Dysheku për bebe është prodhuar me kujdes të maksimal për shëndetin dhe mjedisin. Në procesin e prodhimit, është shmangur përdorimi i materialeve toksike për të garantuar një produkt të sigurt dhe të shëndetshëm për përdorimin e fëmijëve. Kjo tregon përkushtimin e veçantë për shëndetin dhe mirëqenien e fëmijëve, si dhe përkujdesjen ndaj mjedisit.

Gjithashtu, një nga atributet kryesore të këtij dysheku për bebe është gradimi i butësisë. Përdorimi i disa gradeve të butësisë në konstruksionin e dysheku lejon atë të përshtatet me rregullshmëri me peshën e trupit të fëmijës. Kjo krijon një mbështetje të përshtatshme dhe të rehatshme për trupin e tij të vogël, duke e bërë fëmijën të ndjehet i sigurt dhe i mbështetur gjatë gjumit.

Pelhura e këtij dysheku për bebe është e përbërë nga materiali i njohur si “soft care”. Ky material është i zgjedhur me kujdes për të siguruar një ndjenjë të butë dhe të rehatshme për lëkurën e fëmijës. Soft care është i njohur për vetitë e tij të ngrohta dhe të buta, duke siguruar një përvojë të këndshme dhe të shëndetshme gjatë gjumit të fëmijës.

Kjo dyshek për bebe është në dispozicion me dimensionet standarde, por mund të bëhet edhe në dimensione të tjera me porosi. Kjo ju jep mundësinë të zgjidhni një dyshek të përshtatshëm për krevatin e fëmijës suaj, duke siguruar një ambient të sigurt dhe të rehatshëm për të rritur fëmijën tuaj me kujdes dhe dashuri.

PRODUKTI

DYSHEKE

VERSIONI

PA SUSTA

PELHURA

SOFTCARE

PERBERJA BRENDA

LATEX

PERMASA

60 X 120

There are no reviews yet.

Be the first to review “BABY LATEX”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *