fbpx
Back to top
Share
In stock

BABY FOAM

BABY FOAM

Ky dyshek për bebe është një produkt i veçantë i projektuar për të ofruar një përvojë gjumi të rehatshme dhe të shëndetshme për fëmijën tuaj. Shkuma e poliuretanit që përdoret në këtë dyshek është elastike dhe antialergjike, duke garantuar një ndjenjë komode dhe pa alergji për lëkurën e delikatë të fëmijës. Përveç kësaj, shkuma e poliuretanit ndihmon për të mbajtur një mikroklime ideale nën dyshek, duke lejuar qarkullimin e ajrit dhe duke parandaluar grumbullimin e lagështisë dhe ngrënieve të tepërta. Ky aspekt është i rëndësishëm për të siguruar një ambient të freskët dhe të rehatshëm për gjumin e fëmijës.

Dysheku është prodhuar me kujdes maksimal për shëndetin e fëmijës dhe ruajtjen e mjedisit. Në prodhimin e tij, janë shmangur materialet toksike dhe dëmtores për të siguruar një produkt të sigurt dhe të shëndetshëm për përdorimin e fëmijëve. Ky angazhim për sigurinë dhe mjedisin tregon një përkujdesje të veçantë për shëndetin dhe mirëqenien e fëmijëve.

Gjithashtu, një nga karakteristikat kryesore të këtij dysheku për bebe është butësia e tij graduale. Ky atribut lejon dysheku të reagojë me rregullshmëri në peshën e trupit të fëmijës, ofruar kështu një mbështetje të përshtatshme dhe të rehatshme për trupin e tij të vogël. Niveli i butësisë është projektuar me kujdes për të siguruar një gjumë të qetë dhe të shëndetshëm për fëmijën tuaj.

Pelhura e këtij dysheku për bebe është e përbërë nga materiali i quajtur “soft care”. Ky material është i zgjedhur për të garantuar një ndjenjë të butë dhe të ngrohtë për lëkurën e fëmijës. Soft care është një material i cili është i shkëlqyeshëm për përdorimin në dysheke për bebe, duke ofruar një ndjenjë të butë dhe të rehatshme për fëmijën tuaj gjatë gjumit.

Kjo dyshek për bebe është në dispozicion në dimensionin standard për fëmijët 60 x 120 cm, dhe mund të bëhet porosi për dimensione të tjera të përshtatshme për nevojat e fëmijëve. Kështu, mund të siguroni një dyshek të përshtatshëm dhe komod për gjumin e fëmijës suaj, duke garantuar një përvojë të shëndetshme dhe të rehatshme për rritjen e tij të mirëqenies.

 

PRODUKT

DYSHEKE

VERSIONI

PA SUSTA

PELHURE

SOFTCARE

PERBERJA BRENDA

GOMME

PERMASA

60 X 120

There are no reviews yet.

Be the first to review “BABY FOAM”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *