fbpx
Back to top
Share
In stock

ERGOMEMORY

Struktura e brendeshme e dyshekut Ergomemory eshte e perbere nga dy shtresa

  • MemoryMec Shkume visko elastike e cila shperndane peshen e trupit ne menyre te barabarte, duke ulur keshtu presionin dhe duke dhuruar nje masazh natyral e cila riaktivizon qarkullimin e gjakut, duke lene te pushoje strukturen e kockave. Pervec kesaj rregullon lageshtine dhe mban constant temperature e trupit.

Dysheku Ergomemory ofron një strukturë të sofistikuar dhe të përshtatshme për një gjumë të kualifikuar. Struktura e tij brendëse është e përbërë nga dy shtresa të ndryshme që sigurojnë një kombinim të përsosur të mbeshtetjes dhe komoditetit.

Shtresa e parë, e quajtur MemoryMec, është një shkumë visko elastike që përshtatet në formën e trupit dhe shperndan peshën në mënyrë të barabartë. Kjo ul presionin në pika të caktuara dhe ofron një masazh natyral që riaktivizon qarkullimin e gjakut, duke ndihmuar në relaksimin e muskujve dhe përmirësimin e qendrueshmërisë së trupit gjatë gjumit. Përveç kësaj, kjo shkumë rregullon lageshtinë dhe mbajti temperaturën e trupit në nivelin e duhur.

Shtresa e dytë është MecFoam, një shkumë poliuretani e shperndarë, elastike dhe antialergjike. Kjo shkumë siguron një mikroklime ideale brenda dyshekut, duke ndihmuar në ruajtjen e freskisë dhe higjienës së gjumit. Përveç kësaj, shkalla e ndryshueshme e butësisë së kësaj materie përshtatet mirë me mbeshtetjen e peshës së trupit dhe ofron një ndjenjë të përshtatshme dhe komode gjatë gjumit.

Pelhura e dyshekut Ergomemory është e quajtur Sensovel dhe është e përbërë nga një rroba me fibre viskoze, të cilat janë plotësisht biodegradues. Këto fibra ofrojnë cilësi të ndryshme, pastërti absolute, rregullsi të fibrave, rezistencë ndaj lagështisë, traspirabilitet dhe rezistencë ndaj magnetizmit.

Fashoja perimetrale e dyshekut është e ajrosur dhe ka 4 doreza që sigurojnë një qarkullim më të mirë të ajrit në brendësi. Ky sistem i ajrosjes ndihmon në eliminimin e lagështisë dhe mbajtjen e dyshekut të freskët dhe të pastër.

Veshja e dyshekut përdor teknologjinë 3D Space, një strukturë speciale tre-dimensionale që lejon pelhurën të reagojë ndaj shtypjes së peshës dhe të rifitojë formën e saj origjinale. Kjo siguron që dysheku të mbetet i përshtatshëm dhe komod për një kohë të gjatë.

Dysheku Ergomemory vjen në madhësinë standard të 180×200 cm, duke ofruar një sipërfaqe të mjaftueshme për një gjumë të rehatshëm dhe të shëndetshëm.

Permasat:

  • TEK  –  90X190
  • TRECEREK  –  120X190
  • DOPIO  –  160X190
  • SUPER DOPIO  –  180X200
  • Cdo permase tjeter me porosi

 

Furnitor: Mecflex

There are no reviews yet.

Be the first to review “ERGOMEMORY”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *