fbpx
Back to top
Share
In stock

CLIO DEEP

Dysheku Clio përbëhet nga një structure e brendeshme me susta Bonnel, i përforcuar nga një sistem box perimetrale dhe e veshur me një cope të dyfishtë që lejon ventilimin e duhur, të lehtë, të butë dhe të qëndrueshëm. Petex 100% mbulon pëlhurë me Softner e ajrosshme, elastik, trajtim analergjik.

Dysheku “Clio” është një zgjidhje e shkëlqyeshme për ata që kërkojnë një përvojë të rehatshme gjumi me mbështetje të duhur dhe qëndrueshmëri. Struktura e tij brendëse përbëhet nga sustat “Bonnel” të cilat janë të përforcuara nga një sistem box perimetrale, duke siguruar një bazë të fortë dhe stabilitet maksimal.

Pëlhura e dyfishtë e dyshekut “Clio” lejon një ventilim të duhur dhe të qëndrueshëm, duke e mbajtur të freskët dhe të ajrosur gjatë gjumit. Pëlhura e mbuluar me materialin “Petex”, i cili është 100% i ajrosur, elastik dhe i trajtuar me softner analergjik, siguron një ndjenjë të butë dhe të përshtatshme për gjumin tuaj.

Dysheku “Clio Deep” ka një nivel ngurtësie të lartë h3, që i siguron atij rezistencë dhe rezistencë ndaj deformimit me kalimin e kohës. Ky dyshek është pajisur me teknologjinë “Presidio Medico”, e cila ofron mbështetje të duhur dhe të saktë, duke përmirësuar cilësinë e pushimit. Është veçanërisht i rekomanduar për njerëzit me strukturë të fortë fizike dhe ata që preferojnë mbështetje ortopedike.

Dysheku “Clio” është një zgjedhje e shkëlqyeshme për të siguruar një gjumë të përshtatshëm dhe relaksues, mbështetur nga një strukturë e fortë dhe teknologji të avancuara për të përmirësuar cilësinë e pushimit tuaj.

Permasat:

  • TEK  –  90X190
  • TRECEREK  –  120X190
  • DOPIO  –  160X190
  • SUPER DOPIO  –  180X200
  • Cdo permase tjeter me porosi

 

Furnitor: Onirico

There are no reviews yet.

Be the first to review “CLIO DEEP”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *