fbpx
Back to top
Share
In stock

MONTECARLO BOX

Dysheku është i përbërë nga sistemi i sustave Bonnel, modeli i amortizimit të kalibruara, të kompozuara me susta bikonike në celik armonik i kromuar, i kompozuar me rreth 400 susta, në përmasën dopio.

Sistemi Box anësor i përbërë në material me rezistencë dhe densitet të lartë, dhe sistemi i boksimit për përforcimin anësor, me izolues në material fibrash natyrale me densitet të lartë.

Dysheku është një produkt i krijuar me kujdes dhe i përbërë nga komponentë të cilësisë së lartë për të siguruar një përvojë gjumi optimale. Sistemi i tij i sustave Bonnel është një teknologji e provuar dhe e besueshme për amortizimin e peshës së trupit. Ky sistem përfshin susta bikonike të kompozuara nga celik armonik i kromuar, i cili ofron rezistencë dhe mbështetje të duhur. Me rreth 400 susta në përmasën dopio, dysheku është i aftë të përshtatet me lëvizjet e trupit tuaj dhe të sigurojë një shtrirje të rehatshme.

Sistemi Box anësor është pjesë tjetër e dyshekut që kontribuon në stabilitetin dhe rezistencën e tij. Ky sistem është i përbërë nga materiali i rezistencës dhe densitetit të lartë, i cili forcon strukturën anësore të dyshekut. Përforcimi anësor me izolues nga materiali i fibrash natyrale me densitet të lartë ndihmon në absorbimin e lëvizjeve dhe zëvendësimin e tyre me një ndjenjë stabiliteti.

Mbushja e brendshme e dyshekut është realizuar me fibra teknologjike të përqendruara në një strukturë tredimensionale, duke ofruar një elasticitet të lartë. Ky material i pëlhurës ndihmon në shpërndarjen e peshës së trupit në mënyrë të barabartë, duke ndihmuar në reduktimin e pikave të presionit dhe rritjen e komoditetit.

Pëlhura e dyshekut është përbërë nga fibra natyrale të ajërosshme, duke siguruar një ajrosje të mirë dhe largimin e lagështisë. Kjo pëlhurë e lejon trupin tuaj të qëndrojë freskët dhe të thithë ajër për një klimë të përshtatshme gjatë gjumit.

Shtresa e brendshme e dyshekut përbëhet nga poliuretani i shpërndarë, i cili i jep dyshekut një butësi shtesë. Kjo shtresë ndihmon në përshtatjen e dyshekut me formën e trupit tuaj dhe ofron një ndjenjë të butë dhe relaksuese gjatë gjumit.

Ajërosja anësore me sistemin 3D është një karakteristikë tjetër e dyshekut. Kjo teknologji lejon një ajrosje të mirë në të gjithë strukturën e dyshekut, duke ndihmuar në eliminimin e lagështisë dhe qëndrimin e një mjedis të freskët dhe të pastër për gjumin tuaj.

Dysheku është projektuar për të siguruar një përvojë gjumi të cilësisë së lartë, duke përdorur materiale dhe teknologji të avancuara për të përshtatur nevojave dhe preferencave të shumë njerëzve.

Permasat:

  • TEK  –  90X190
  • TRECEREK  –  120X190
  • DOPIO  –  160X190
  • SUPER DOPIO  –  180X200
  • Cdo permase tjeter me porosi

 

Furnitor: Mundialflex

There are no reviews yet.

Be the first to review “MONTECARLO BOX”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *