fbpx
Back to top
Share
In stock

DE LUXE

Struktura e brendeshme e dyshekut DeLuxe eshte e perbere nga susta tradicionale te kapura ne menyre tredimensionale per ti dhene nje foretesi dhe stabilitet maksimal.

Sistemi BONNEL është sistemi klasik i sustave. Kjo lloj strukture garanton një shkëmbim të lartë ajri. Çdo sustë e vetme bikonike përbëhet nga një tel çeliku i zbutur dhe i fosfatizuar, dhe një trajtim i veçantë që i bën ata jo-deformueshëm. Burimet janë mbledhur me një spirale, e cila siguron një bashkim të përsosur dhe optimizon punën e vetë burimeve. Përfitimet e 700 MOLLE garantohen nga një numër i madh burimesh që lejojnë një shpërndarje më të mirë të peshës në një numër të lartë të pikave mbështetëse. SISTEMI BOX është struktura mbështetëse rrethuese, jo e deformueshme, e krijuar për t’i bërë ballë streseve të shpeshta të cilave u nënshtrohet dysheku.

Dysheku “DeLuxe” ka një strukturë të brendshme të përbërë nga susta tradicionale të kapura në mënyrë tredimensionale, duke i dhënë atij forcë dhe stabilitet maksimal. Sistemi i sustave “Bonnel” është i njohur si një sistem klasik i sustave, i cili siguron një shkëmbim të lartë ajri. Çdo sustë bikonike përbëhet nga një tel çeliku i zbutur dhe i fosfatizuar, dhe një trajtim i veçantë që i bën ato jo-deformueshëm. Sustat janë të mbledhura së bashku me një spirale, që siguron një bashkim të përsosur dhe optimizon funksionimin e tyre. Përfitimet e 700 sustave “Molle” garantohen nga një numër i madh burimesh që lejojnë një shpërndarje të mirë të peshës në shumë pikat mbështetëse. Sistemi “Box” është një strukturë mbështetëse rrethuese, e cila është e përpunuar për të rezistuar ndaj stresit të vazhdueshëm që i nënshtrohet dysheku.

Shkuma viskoelastike “MemoryMec” ndihmon në shpërndarjen e peshës së trupit në mënyrë të barabartë, duke zvogëluar presionin dhe duke krijuar një masazh natyral që riaktivizon qarkullimin e gjakut, duke lejuar kockat të pushojnë. Ajo gjithashtu rregullon lagështinë dhe mbajti temperaturën e trupit të qëndrueshme.

Shkuma poliuretane “MecFoam” është elastike dhe hipoalergjike, dhe ndihmon në ruajtjen e një mikroklime ideale. Ajo prodhohet me respekt maksimal për shëndetin dhe mjedisin, pasi është pa substanca toksike. Përmes niveleve të ndryshme të butësisë, ajo përshtatet në mënyrë adekuate me stresin e peshës së trupit.

Pëlhura “Trevira Bioactive” është një pëlhurë tapicerie e përbërë nga një fibër higjenike bioaktive. Struktura e veçantë qelizore e saj garanton një efekt cilësor antifungal dhe është e certifikuar.

Banda rrethuese “Perimeter” me frymëmarrje me 6 doreza siguron një qarkullim më të mirë të ajrit rreth dysheku. Tapiceria përdor teknologjinë “3D Space”, një strukturë tre-dimensionale e veçantë që lejon pëlhurën të reagojë ndaj shtypjes së pesës dhe të rikthejë formën e saj origjinale.

Dysheku “DeLuxe” ofron një kombinim të shkëlqyeshëm të mbeshtetjes, kujdesit për shëndetin dhe komfortit, duke ofruar një përvojë gjumi të përsosur dhe të përshtatshme për nevojat tuaja individuale.

Permasat:

  • TEK  –  90X190
  • TRECEREK  –  120X190
  • DOPIO  –  160X190
  • SUPER DOPIO  –  180X200
  • Cdo permase tjeter me porosi

 

Furnitor: Mecflex

There are no reviews yet.

Be the first to review “DE LUXE”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *