fbpx
Back to top
Share
In stock

MEGAMEMORY

Ky produkt i shkëlqyer kombinon një varietet elementesh për të ofruar një përvojë gjumi…

Ky produkt i shkëlqyer kombinon një varietet elementesh për të ofruar një përvojë gjumi të jashtëzakonshme dhe një nivel të lartë komoditeti. Pelhura Silver, e përdorur si pjesë e këtij dysheku, është e veçantë për cilësitë antibakteriale dhe antimikrobiale që ofron. Kjo pëlhurë ndihmon në parandalimin e rritjes së baktereve dhe mikrobeve, duke ofruar një mjedis të pastër dhe të freskët për gjumin tuaj.

Një tjetër element i rëndësishëm në këtë produkt është Fibra Antialergjike. Kjo material i veçantë është projektuar për të minimizuar reaksionet alergjike dhe për të përmirësuar cilësinë e ajrit që frymëzoni gjatë gjumit. Fibra antialergjike siguron një ndjesi të këndshme dhe të sigurt për të gjithë ata që janë të ndjeshëm ndaj alergjive.

Për të ofruar një mbështetje optimale për trupin tuaj, dysheku është i pajisur me teknologjinë Memory Foam. Kjo material është i prerë në formë të dallgezuar, duke ofruar një ndjesi të veçantë shtrirjeje dhe përshtatjeje me formën e trupit. Memory Foam reagon ndaj temperaturës dhe peshës tuaj, duke ndryshuar formën e tij për të siguruar një ndjesi më të personalizuar dhe të rehatshme për gjumin tuaj.

Një element i rëndësishëm për ajrosjen e mirë të dyshekut është sistemi i avancuar 3D Space. Kjo teknologji e ndjeshme është përdorur në veshjen e anës së jashtme të dyshekut për të siguruar një ajrosje të përmirësuar. Kjo ndihmon në qarkullimin e ajrit dhe largimin e lagështisë, duke krijuar një mjedis të freskët dhe të këndshëm për gjumin tuaj.

Për të lehtësuar pastrimin e dyshekut, zinxhiri i vendosur në të gjithë perimetrin e tij bën të mundur heqjen e pelhurës dhe larjen e lehtë. Ky element praktik është projektuar për të siguruar që dysheku të mbetet i pastër dhe i higjienizuar gjatë përdorimit të tij.

Në pjesën e poshtme të dyshekut, ngjitur me materialin Memory Foam, ndodhet një material poliuretan që kontribuon në qëndrueshmërinë e dyshekut. Kjo shtresë poliuretani siguron një bazë të qëndrueshme dhe të fortë për dyshekun, duke e bërë atë të qëndrojë në formë dhe të mbështesë peshën tuaj me efikasitet.

Kombinimi i këtyre elementeve të cilësisë dhe teknologjive të avancuara bën që ky dyshek të jetë një zgjedhje e shkëlqyeshme për ata që kërkojnë një gjumë të qetë dhe të komoditetshme. Ai ofron një mbështetje të mirë për trupin dhe promovon një mjedis të freskët dhe të pastër për gjumin tuaj.

There are no reviews yet.

Be the first to review “MEGAMEMORY”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *