fbpx
Back to top
Share
In stock

GRIS

Struktura e brendeshme e dyshekut Gris eshte e perbere nga tre shtresa

  • Shtresa e pare MemoryMec Shkume visko elastike e cila shperndane peshen e trupit ne menyre te barabarte, duke ulur keshtu presionin dhe duke dhuruar nje masazh natyral e cila riaktivizon qarkullimin e gjakut, duke lene te pushoje strukturen e kockave. Pervec kesaj rregullon lageshtine dhe mban constant temperature e trupit.

Dysheku Gris është një zgjidhje cilësore për një gjumë të rehatshëm dhe të shëndetshëm. Struktura e tij brendëse përbëhet nga tre shtresa të ndryshme, të cilat bashkëpunojnë për të ofruar një përvojë optimale gjumi.

Shtresa e parë e dyshekut është MemoryMec, një shkumë viskoelastike e cila shperndan peshën e trupit në mënyrë të barabartë. Kjo shkumë jo vetëm që ul presionin në pika të caktuara të trupit, por gjithashtu ofron një masazh natyral që riaktivizon qarkullimin e gjakut dhe lejon që struktura e kockave të pushojë. Përveç kësaj, MemoryMec rregullon lageshtinë dhe siguron një temperaturë të qëndrueshme për trupin gjatë gjumit.

Shtresa e dytë dhe e treta e dyshekut Gris janë MecFoam, shkumë poliuretani e shperndarë, elastike dhe antialergjike. Këto shtresa ndihmojnë në mbajtjen e një mikroklime ideale në brendësi të dyshekut. Përmes karakteristikave të tyre të ndryshueshme të butësisë, ato përshtaten me mjeshtëri me mbeshtetjen e peshës së trupit dhe ofrojnë komoditet dhe përkrahje optimale.

Pëlhura LENPUR është një element i veçantë i dyshekut Gris, e vendosur si një shtresë e veçantë e pëlhurës. Ajo përbëhet nga fije druri të lidhura së bashku, duke krijuar një kombinim të veçantë të karakteristikave. Pëlhura LENPUR ofron freski, rehati mëndafshi dhe prekje të butë si lesh kashmiri. Kjo shumëllojshmëri e pëlhurës lejon një absorbsion të përsosur të lagështisë dhe siguron një rregullim termik optimal për një gjumë të mrekullueshëm.

Dysheku Gris është i pajisur me një fasho perimetrale ajrosëse me katër doreza, e cila siguron një qarkullim më të mirë të ajrit në brendësi. Ky sistem ajrosje ndihmon në ruajtjen e një mjedis të freskët dhe të shëndetshëm gjatë gjumit.

Veshja e dyshekut përdor teknologjinë 3D Space, një strukturë tredimensionale e veçantë që lejon pëlhurën të reagojë ndaj shtypjes së peshës dhe të rikthejë formën e saj origjinale. Kjo veçori siguron që dysheku të mbajë formën dhe cilësinë e tij për një kohë të gjatë, duke ofruar një gjumë të qëndrueshëm dhe të shëndetshëm në çdo kohë.

Permasat:

  • TEK  –  90X190
  • TRECEREK  –  120X190
  • DOPIO  –  160X190
  • SUPER DOPIO  –  180X200
  • Cdo permase tjeter me porosi

 

Furnitor: Mecflex

There are no reviews yet.

Be the first to review “GRIS”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *