fbpx
Back to top
Share
In stock

LUXOR

Struktura e brendshme e dyshekut Luxor përbëhet nga tre shtresa.

  • BREEZE MEMORY: shkumë poliuterani i hapur, karakteristika kryesore e të cilit është ajrosja e lartë. Struktura qelizore e hapur lejon ajrin të kalojë nëpër te dhe një avullimit të shpejtë të lagështisë. Gjithashtu ky lloj strukture ka dallimin e “Sistemit Memory”, e cila lejon për shpërndarjen e peshës në mënyrë të barabartë.

Dysheku Luxor është një zgjidhje e shkëlqyer për ata që kërkojnë një gjumë të komodshëm dhe të cilësisë së lartë. Struktura e tij brendëse përbëhet nga tre shtresa të ndryshme, të cilat bashkëpunojnë për të ofruar një përvojë gjumi optimale.

Shtresa e parë e dyshekut është Breeze Memory, një shkumë poliuretane e hapur me karakteristika të veçanta të ajrosjes së lartë. Struktura e hapur e qelizave lejon ajrin të lëvizë lirshëm nëpër shkumë dhe lejon një avullim të shpejtë të lagështisë. Kjo shtresë gjithashtu ka teknologjinë “Sistemi Memory” që e ndihmon për të shpërndarë peshën e trupit në mënyrë të barabartë, duke ofruar një ndjesi të rehatshme dhe një mbështetje të shkëlqyeshme.

Shtresa e dytë e dyshekut është MecFoam Cetrale, një shkumë poliuretani elastike dhe jo-alergjike. Kjo shtresë ndihmon në mbajtjen e një mikroklimë ideale në brendësi të dyshekut. Ajo është prodhuar me kujdes të madh për shëndetin dhe mjedisin. Përveç kësaj, shtresa MecFoam Cetrale përshtatet me mjeshtëri me kërkesat e peshës së trupit, duke ofruar një mbeshtetje optimale dhe një efekt amortizues.

Shtresa e tretë e dyshekut është Breeze Standard, një shkumë poliuretani e shperndare me një ajrosje të lartë. Struktura e qelizave të caktuara lejon kalimin e ajrit nëpër shkumë. Kjo shtresë është e rezistent dhe garanton një jetë të gjatë pa deformime të strukturës.

Pëlhura e dyshekut është e lëshuar në CACHEMIRE, një material me cilësi të lartë dhe tepër të butë. Kjo pëlhurë është ideale për kushtet e motit të ftohtë dhe ofron një ndjesi të mrekullueshme të butësisë. Për më tepër, pëlhura është trajtuar me trajtime antimikrobiale dhe antiakaruse që parandalojnë formimin e dëmtuesve dhe erë të keqe.

Dysheku Luxor është i pajisur me një fasho perimetrale me gjashtë doreza, që siguron një qarkullim më të mirë të ajrit. Veshja e dyshekut përdor teknologjinë 3D Space, një strukturë tre-dimensionale e veçantë që lejon pëlhurën të reagojë ndaj shtypjes së peshës dhe të rifitojë formën e saj origjinale, siguruar kështu një durueshmëri të gjatë dhe një përshtatje të shkëlqyeshme për trupin.

Permasat:

  • TEK  –  90X190
  • TRECEREK  –  120X190
  • DOPIO  –  160X190
  • SUPER DOPIO  –  180X200
  • Cdo permase tjeter me porosi

 

Furnitor: Mecflex

There are no reviews yet.

Be the first to review “LUXOR”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *