fbpx
Back to top
Share
In stock

LECCE GOMMA

Dysheku Lecce Gomma,

Struktura e brendshme e dyshekut është e përbërë nga një gome me densitet 25. Posture te forte.

Dysheku Lecce Gomma është një zgjidhje e shkëlqyeshme për të siguruar një gjumë të rehatshme dhe një mbështetje të fortë për trupin tuaj. Struktura e brendshme e dyshekut është e përbërë nga një material gome me densitet 25, që ofron një posture të fortë dhe të qëndrueshme gjatë gjumit. Goma që përdoret në këtë dyshek është e caktuar me qeliza të mbyllura, duke e renditur në kategorinë e dyshekëve të fortë. Kjo garanton që dysheku të mbajë formën e tij për një kohë të gjatë dhe të ofrojë një mbështetje të përshtatshme për trupin tuaj gjatë gjumit.

Pëlhura e dyshekut është e realizuar me 100% pambuk, një material natyral dhe të butë që siguron një ndjesi të këndshme dhe të freskët për gjumin tuaj. Në tesut e dyshekut janë të qepura fibrat antialergjike, të cilat ndihmojnë në parandalimin e reaksioneve alergjike dhe ofrojnë një mjedis të pastër dhe të shëndetshëm për të fjetur.

Dysheku Lecce Gomma ka një dizajn unik me dy anë të ndryshme, një anë për përdorim gjatë verës dhe një anë për përdorim gjatë dimrit. Ky koncept vjen në ndihmë të juaj për të përshtatur dysheku me kushtet e ndryshme klimatike dhe për të ofruar një komoditet maksimal në çdo sezon.

Perimetri i dyshekut është rrethuar me një rrjetë 3D, e cila siguron ajrosjen e dyshekut. Kjo rrjetë ndihmon në largimin e lagështisë dhe zhvendosjes së ajrit, duke ruajtur dysheku një mjedis të freskët dhe të thatë për gjumin tuaj. Përreth dysheku janë vendosur edhe 4 fasha pambuku, të cilat lehtësojnë lëvizjen e dyshekut dhe sigurojnë një ndjenjë të lirë dhe komode gjatë gjumit.

Lartësia e dysheku Lecce Gomma është 24 cm, e cila ofron një ndjenjë të përshtatshme dhe mbështetje të mjaftueshme për trupin tuaj. Një aspekt tjetër i rëndësishëm është që dysheku Lecce Gomma vjen me paketim të hapur dhe është gati për përdorim menjëherë pas hapjes së tij.

Kështu, dysheku Lecce Gomma ofron një kombinim të shkëlqyeshëm të komoditetit, mbështetjes së fortë dhe ajrosjes së mirë, duke e bërë atë një zgjidhje të shkëlqyeshme për një gjumë të shëndetshëm dhe të qetë.

There are no reviews yet.

Be the first to review “LECCE GOMMA”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *