fbpx
Back to top
Share
In stock

OCEANO

Struktura e brendshme e dyshekut Oceano përbëhet nga 5 shtresa  me 7 zona te diferencuara:

  • BREEZE MEMORY: shkumë poliuterani, karakteristika kryesore e të cilit është ajrosja e saj të lartë. Struktura qelizore e hapur lejon ajrin të kalojë nëpër te  dhe një avullimit të shpejtë të lagështisë. Gjithashtu kjo lloj strukture ka dallimin e “Sistemit Memory”, e cila lejon shpërndarjen e peshës në mënyrë të barabartë.

Dysheku Oceano është një prodhim i jashtëzakonshëm i cili kombinon teknologjitë dhe materiale cilësore për të ofruar një përvojë të lartë gjumi dhe komoditet. Struktura e tij brendshme është e përbërë nga pesë shtresa me 7 zona të diferencuara, çdo njëri me funksionet e veta të veçanta.

Shtresa e parë, Breeze Memory, është e bërë nga shkumë poliuretani me një strukturë qelizore të hapur. Kjo shkumë ka një karakteristikë kyçe: ajrosjen e lartë. Struktura e hapur e qelizave lejon ajrin të kalojë lirisht nëpër të dhe përmirëson avullimin e shpejtë të lagështisë. Përveç kësaj, kjo strukturë është e pajisur me “Sistemin Memory”, i cili i mundëson peshës të shpërndahet në mënyrë të barabartë, duke ofruar një mbështetje optimale.

Tre shtresat e tjera janë të quajtura Central Mecfoam. Këto shtresa janë bërë nga shkuma poliuretani elastike dhe jo-alergjike. Ato ndihmojnë në mbajtjen e një mikroklimë ideale në dyshek. Shtresat e Central Mecfoam janë prodhuar me kujdes të veçantë për të respektuar shëndetin dhe mjedisin. Për më tepër, shtresat përshtaten në mënyrë të përshtatshme me kërkesën e peshës trupore, duke ofruar një reagim të mirë për të siguruar komoditet maksimal.

Shtresa e MemoryMec është një shkumë viskoelastike e cila shpërndan peshën e trupit në mënyrë të barabartë. Kjo shtresë ndihmon në uljen e presionit dhe ofron një masazh natyral që përmirëson qarkullimin e gjakut. Gjithashtu, MemoryMec rregullon lagështinë dhe mbajtjen e një temperature të qëndrueshme të trupit, duke siguruar një mjedis të përshtatshëm për gjumë.

Pëlhura e dyshekut Oceano është e quajtur Trevira Bioactive dhe është e përbërë nga një fije bioaktive higjenike. Kjo pëlhurë ka një strukturë qelizore të veçantë që ofron efekt anti-mikrobik dhe cilësi të certifikuar për higjienën.

Për të siguruar ajrosjen e mirë të dyshekut, Oceano është pajisur me një fasho perimetrale të ajroseshme me gjashtë doreza. Kjo fasho siguron një qarkullim të përmirësuar të ajrit në të gjithë dyshekun, duke krijuar një mjedis të freskët dhe të pastër për gjumin tuaj.

Gjithashtu, dysheku Oceano është i dizajnuar me një veshje të veçantë që përdor teknologjinë 3D. Ky sistem tre-dimenzional lejon pëlhurën të reagojë ndaj presionit të një peshë dhe të rifitojë formën e saj origjinale pasi peshimi hiqet.

Dysheku Oceano është një zgjedhje e shkëlqyeshme për ata që kërkojnë një dyshek të kualitetit të lartë që ofron një mbështetje optimale për trupin, një mikroklimë të rehatshme dhe një përvojë gjumi të mrekullueshme.

Permasat:

  • TEK  –  90X190
  • TRECEREK  –  120X190
  • DOPIO  –  160X190
  • SUPER DOPIO  –  180X200
  • Cdo permase tjeter me porosi

 

Furnitor: Mecflex

There are no reviews yet.

Be the first to review “OCEANO”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *