fbpx
Back to top
Share
In stock

BIOS 38 ELECTRA

Krevat Ortopedik me lëvizje elektrike.

Telai i krevatit ortopedik është i përbërë prej druri multistrat Ahu, me një profil prej 70×25 mm. Rrigat me gjerësi 68 mm dru multistrat Ahu janë harkuar me avull. Janë mbledhur në kornizë me perforcues gome që i përgjigjen peshave të ndryshme të trupit, ndaj dhe të ofrojnë fleksibilitet më të madh.

Zgara ortopedike le levizje elektrike në zonën qendrore të rrigave janë të dyfishta dhe të pajisur me rregjistrues për rregullimin e ngurtësi.

Krevati ortopedik me lëvizje elektrike është një paisje e avancuar e përdorur për të siguruar komoditet dhe mbështetje të përshtatshme për përdoruesit me aftësi të kufizuara. Krevati ka një telaj të ndërtuar me materiale cilësore dhe ofron lëvizje elektrike në disa pozicione.

Telai i krevatit është i përbërë prej druri multistrat Ahu me profil 70×25 mm. Kjo përbërje druri siguron që krevati të jetë i fortë, i qëndrueshëm dhe i rezistent ndaj peshës së trupit.

Rrigat e krevatit janë të gjera, me gjerësi 68 mm, dhe janë harkuar me avull. Këto rriga janë të pajisura me perforcues gome që përshtaten me peshën e ndryshme të trupit dhe ofrojnë fleksibilitet shtesë. Kjo ndihmon në zbutjen e tensioneve dhe ofron mbështetje të përshtatshme për trupin.

Zgara ortopedike e krevatit ka lëvizje elektrike në zonën qendrore të rrigave, të cilat janë të dyfishta dhe të pajisura me rregullues për rregullimin e ngurtësisë. Ky sistem lejon përdoruesin të ndryshojë pozicionin e zgares sipas nevojave të tyre, për të siguruar një qëndrim të përshtatshëm dhe komoditet.

Krevati ortopedik me lëvizje elektrike ofron shumë pozicione lëvizje dhe nivel lartësie. Në pjesën e shpines, zgara mund të ngritet gradualisht deri në një kënd prej 70 gradësh. Në pjesën e këmbëve, zgara mund të lëvizë lart në një kënd prej 20 gradësh, ndërsa lëvizja e dytë është qëndrimi i gjurit drejt ose palosja e gjurit.

Krevati ortopedik me lëvizje elektrike është i dizajnuar për të lehtësuar qëndrimin dhe veprimet e personave me aftësi të kufizuara. Këmbët e krevatit kanë një diametër prej 60 mm, ndërsa lartësia mund të rregullohet në një gamë nga 30 deri në 35 cm.

Ky lloj krevati ofron një kombinim të përshtatshëm të materialeve cilësore dhe lëvizjeve elektrike për të siguruar një zgare ortopedike me komoditet, stabilitet dhe mbështetje të përshtatshme për përdoruesit.

Permasat:

  • TEK  –  90X190

 

There are no reviews yet.

Be the first to review “BIOS 38 ELECTRA”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *