fbpx
Back to top
Share
In stock

OLIM

Struktura e brendeshme e dyshekut Olim eshte e perbere nga dy shtresa

  • MemoryMec Shkume visko elastike e cila shperndane peshen e trupit ne menyre te barabarte, duke ulur keshtu presionin dhe duke dhuruar nje masazh natyral e cila riaktivizon qarkullimin e gjakut, duke lene te pushoje strukturen e kockave. Pervec kesaj rregullon lageshtine dhe mban constant temperature e trupit.

Dysheku Olim është një produkt i jashtëzakonshëm i cili siguron një përvojë të mrekullueshme gjumi dhe komoditet. Struktura e tij brendshme përbëhet nga dy shtresa cilësore që ofrojnë mbështetje optimale për trupin.

Shtresa e parë është MemoryMec, një shkumë viskoelastike e cila shpërndan peshën e trupit në mënyrë të barabartë. Kjo shtresë ndihmon në uljen e presionit në pikat e kockave dhe ofron një masazh natyral për trupin, duke riaktivizuar qarkullimin e gjakut. Përveç kësaj, MemoryMec rregullon lagështinë dhe mbajtjen e një temperature konstante të trupit, duke siguruar një mikroklimë të përshtatshme për gjumin.

Shtresa e dytë është MecFoam, një shkumë poliuretani e shpërndarë, elastike dhe antialergjike. Kjo shtresë ndihmon në mbajtjen e një mikroklime ideale në dyshek. Përveç kësaj, MecFoam përshtatet me persosmëri me peshën e trupit, duke ofruar një mbeshtetje të mirë.

Pelhura e dyshekut Olim, e quajtur Soft Care, është një tesut shumë i butë dhe konfortabel. Realizimi i saj me fibra viskoze të ajroseshme dhe thithëse i jep perdoruesit një sensacion të mrekullueshëm butësie. Estetika e pelhurës është e ngjashme me seta, duke i dhënë dyshekut një pamje të bukur.

Për të siguruar ajrosjen e mirë të dyshekut, Olim ka një fasho perimetrale të ajroseshme me katër doreza. Ky sistem garanton një qarkullim të përmirësuar të ajrit në të gjithë dyshekun, duke krijuar një mjedis të freskët dhe të pastër për gjumin tuaj.

Veshja e dyshekut përdor teknologjinë 3D Space, një strukturë speciale tre-dimensionale që lejon pelhurën të reagojë ndaj presionit të një peshe dhe të rifitojë formën e saj origjinale. Kjo siguron një durueshmëri të lartë dhe një shtrirje të përshtatshme të pelhurës nëpër dyshek.

Dysheku Olim është një zgjedhje e shkëlqyeshme për të gjithë ata që kërkojnë një dyshek me cilësi të lartë, komoditet të jashtëzakonshëm dhe një përvojë gjumi të mrekullueshme.

Permasat:

  • TEK  –  90X190
  • TRECEREK  –  120X190
  • DOPIO  –  160X190
  • SUPER DOPIO  –  180X200
  • Cdo permase tjeter me porosi

 

Furnitor: Mecflex

There are no reviews yet.

Be the first to review “OLIM”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *