fbpx
Back to top
Share

Gerhard Dibra

Megaflex për një gjumë të shëndetshëm
Gerhard Dibra Marzo 4, 2023

Megaflex për një gjumë të shëndetshëm

Megaflex është një dyqan i specializuar në ofrimin e dyshekëve të cilësisë së lartë,…

Read More
Kujdesu per veten
Gerhard Dibra Aprile 23, 2022

Kujdesu per veten

Ne te gjithe kemi shume emocion kur marim nje shtepi te re, nuk dim…

Read More
Zgjedhja e dyshekut dhe rendesia e shendetit
Gerhard Dibra Aprile 5, 2022

Zgjedhja e dyshekut dhe rendesia e shendetit

Zgjedhja e dyshekut nuk eshte aq e leht sac duket, per sejcilin nga ne…

Read More
A kam dhimbje shpine? Cilin dyshek duhet të zgjedh?
Gerhard Dibra Settembre 14, 2021

A kam dhimbje shpine? Cilin dyshek duhet të zgjedh?

“A kam dhimbje shpine? Cilin dyshek duhet të zgjedh? “ Kur i referohemi dhimbjes…

Read More
Shlodhu mbi dyshek
Gerhard Dibra Agosto 4, 2021

Shlodhu mbi dyshek

Mundohuni cdo ditë mbi dyshek të mbani këmbët lartë për 20 minuta. Disa prej…

Read More
Jemi në mës të sezonit më të rëndësishëm turistik
Gerhard Dibra Luglio 13, 2021

Jemi në mës të sezonit më të rëndësishëm turistik

Jemi në mës të sezonit më të rëndësishëm turistik, ndaj vëmendja ndaj klientit, për…

Read More
Cfarë nuk duhet bërë
Gerhard Dibra Marzo 12, 2021

Cfarë nuk duhet bërë

Nuk duhet të lini mbështjellësen e plastikës së dyshekut tek dysheku i ri. Në…

Read More
Cfarë të bëjmë
Gerhard Dibra Marzo 12, 2021

Cfarë të bëjmë

Kur zgjohemi në mëngjes, duhet të heqim mbulesat për të lënë kravatin të ajroset….

Read More
Përdorimi dhe mirëmbajtja
Gerhard Dibra Marzo 12, 2021

Përdorimi dhe mirëmbajtja

Është e rëndësishme të kujdesesh për dyshekun tënd. Gjatë javëve të para të përdorimit,…

Read More
Sa eshte jetegjatesia e nje dysheku
Gerhard Dibra Marzo 4, 2021

Sa eshte jetegjatesia e nje dysheku

Një nga pyetjet më të rëndësishme, dhe që shpesh i bëjmë vetes kur mendojmë...

Read More
Gerhard Dibra Febbraio 27, 2021

Nje nga objektet me te rendesishme eshte dysheku

Një nga objektet më të rëndësishme dhe më me vlerë në shtëpitë tona, duhet…

Read More
Nuk është nevoja "të bëheni mbarë" për të sjellë krevatin e ri në shtëpi
Gerhard Dibra Febbraio 26, 2021

Nuk është nevoja "të bëheni mbarë" për të sjellë krevatin e ri në shtëpi

Nuk është nevoja “të bëheni mbarë” për të sjellë krevatin e ri në shtëpi,…

Read More
Me një gjum të rehatshëm
Gerhard Dibra Febbraio 18, 2021

Me një gjum të rehatshëm

Me një gjum të rehatshëm, me pak meditim dhe me një ditë si kjo,…

Read More
Për një gjumë të shëndetshëm
Gerhard Dibra Febbraio 13, 2021

Për një gjumë të shëndetshëm

Gjatë gjumit trupi jonë rigjenerohet, totalisht. Gjatë fazës së gjumit trupi ynë eliminon toksinat,…

Read More
Dysheku juaj dopio nuk është i përshtatshëm
Gerhard Dibra Febbraio 13, 2021

Dysheku juaj dopio nuk është i përshtatshëm

Dysheku juaj dopio nuk është i përshtatshëm për fëmijën tuaj, ndonëse aty është mësuar…

Read More
Ja përse vuajmë nga dhimbjet e qafës
Gerhard Dibra Febbraio 12, 2021

Ja përse vuajmë nga dhimbjet e qafës

Ja përse vuajmë nga dhimbjet e qafës, të shtyllës kurizore, të legenit dhe të…

Read More